Diary: Kerstdiners & Winterberg

New Girl Laura Diary11

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien. 

Deze week in mijn diary natuurlijk heel veel Kerst, maar ook veel sneeuw. Naast de nodige foto’s van de kerstvoorbereidingen, -diners en mijn -cadeaus, heb ik ook veel leuke foto’s gemaakt in Winterberg. Daar heb ik namelijk samen met mijn vriendje en zijn familie Kerst gevierd. We kwamen op Tweede Kerstdag, rond het middaguur, aan in Winterberg (Duitsland) en hebben daar heerlijk gewandeld en gegeten. Helaas was er die dag nog niet genoeg sneeuw gevallen om te gaan skieën of snowboarden, maar gelukkig hebben we dat de dag daarna kunnen inhalen.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder.

New Girl Laura Diary New Girl Laura Diary1

Morning reading met het nieuwe magazine Wendy, van Wendy van Dijk. Prachtig tijdschrift! | Dinsdag mocht ik een aantal leuke items uitzoeken van New Yorker. Lucky me! Santa came early;)

New Girl Laura Diary2

En toen was het alweer bijna Kerst! Hoe leuk is deze kerstbal trouwens?

New Girl Laura Diary4 New Girl Laura Diary3

Kerstavond met een ‘witte’ kerstboom | En enige voorbereiding voor het kerstdiner op Eerste Kerstdag.

New Girl Laura Diary6

Maar eerst had ik nog een diner voor twee op Kerstavond. Mijn vriendje verzorgde de avond, inclusief tafel dekken en het eten. Hij had zeker dit artikel gelezen als voorbereiding.

New Girl Laura Diary7 New Girl Laura Diary15

Eerste Kerstdag, Merry X-mas! Ik hang nog even de laatste decoratie in de boom goed | En dit zijn alle leuke kerstcadeaus die ik voor Kerst heb gekregen

New Girl Laura Diary8

’s Avonds zat ik aan tafel voor het Tweede Kerstdiner met mijn familie. De credits voor de prachtig gedekte tafel gaat naar mijn moeder.

New Girl Laura Diary10 New Girl Laura Diary9

Op Tweede Kerstdag ging ik samen met mijn vriendje ’s ochtends richting Winterberg, waar we ’s middag van dit witte uitzicht konden genieten | Natuurlijk ook Curryworst op. Toen ik een aantal maanden in München woonde at ik dit bijna elke week.

New Girl Laura Diary11

‘Derde Kerstdag’ viel er nog meer sneeuw in Winterberg. ’s ochtends hebben we rustig aan gedaan. Dit was mijn outfit: parka van C&A, beani van New Yorker en warme Uggs. ’s Middags zijn we natuurlijk de piste opgegaan!

New Girl Laura Diary12 New Girl Laura Diary13

Nog even een selfie in de sneeuw. | Hoe leuk is dit plaatje? Een kerstboom, sneeuw & snowboard en ski’s bij ons Ho(s)tel in Winterberg.

New Girl Laura Diary14

Gisteren moesten we helaas weer naar huis, precies toen de zon eindelijk weer ging schijnen en de lucht blauw was! Helaas, maar wel erg leuke dagen gehad.

Dit was mijn week! Hebben jullie een leuke (Kerst) week gehad? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Liliane

  29 december

  die kerstbal is awesome!
  En jammer dat je alweer moest vertrekken uit Winterberg maar zo te zien waren de daar gespendeerde dagen erg leuk 🙂

  • Laura
   Laura

   31 december

   Ja erg jammer, maar heb wel heerlijke dagen gehad:)

 2. Het ziet er prachtig uit, het eten en het landschap in Winterberg. Ik ben daar vroeger toen ik jong was een keer met de hele familie geweest.

  • Laura
   Laura

   31 december

   Wat leuk! Zo mooi zo’n wit landschap:)

 3. Maaike

  29 december

  Vooral die foto van jou in de sneeuw is leuk! <3 Mooie foto's heb je weer gemaakt!

 4. Manon

  29 december

  Aah wat leuk zeg!

 5. Judith

  29 december

  Oh wat een fijne foto’s Laura! Ik wil ook zooooo graag sneeuw! XO

  • Laura
   Laura

   31 december

   Er was even sneeuw in Nederland;)

 6. […] anders, tijdens het ‘Discover your signature look’ event van het merk vond ik zelfs mijn droom parka. Ook deze collectie bevat weer een hele hoop items die ik zo aan mijn garderobe zou willen […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers