Event: Bristol Blogger Apéro

2

Het is alweer een paar weken geleden dat ik naar het Bristol Blogger Apéro in Amsterdam ging. Een evenement waarbij bloggers hun eigen outfit samen mochten stellen met de nieuwe lente & zomer 2015 collectie van Bristol. Ondanks dat het een tijd geleden is, wil ik jullie toch graag nog de foto’s laten zien. De collectie heeft mij namelijk erg verrast!

Als ik aan de Bristol denk, dan denk ik niet meteen aan hippe kleding, maar vooral aan goedkope kleding. Ik was dan ook verbaast toen ik de nieuwe lente en zomer collectie van de winkelketen zag. Er hingen veel prachtig kledingstukken die zo bij de Zara vandaan zouden kunnen komen. Volgens de laatste trends, mooi, totaal niet goedkoop ogend. Ik was nogal verrast. Ik vroeg mezelf dan ook af waarom ik dit niet van Bristol had verwacht en kwam tot de conclusie dat dit voornamelijk komt door hoe de winkels eruit zien, niet per se de kleding. Waar ik woon hebben we ook een Bristol, maar deze oogt saai, goedkoop en rommelig. Niet echt een winkel waar ik snel zou gaan shoppen. Maar daar denk ik nu wel anders over.

Na de nieuwe collectie aanschouwt te hebben, mochten we een outfit samenstellen met kleding, schoenen en accessoires van de nieuwe collectie. Ik koos voor een echte zomerse outfit met een streepjes shirt, een crèmekleurig rokje met kant, veel te grote witte pumps (maat 36 was er niet;) en een statement ketting. Om het helemaal af te maken werd onze make-up en haar gedaan en mochten we als echte professionele modellen op de foto. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s hieronder.

1 3 6 5 4 7

Het eindresultaat. 

IMG_9139 IMG_9128


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een mooie foto is het geworden!

 2. Manon

  8 december

  De foto’s zijn heel mooi geworden!

 3. Oeeeh wat leuk! En de foto is ook prachtig!

 4. Oh, ik vind deze heel geslaagd! 🙂

  • Laura
   Laura

   11 december

   Dankjewel Rowan! Jouw foto’s zijn ook heel mooi:)

 5. sarina

  8 december

  Hele mooie foto’s. Ze kunnen soms best leuke dingen hebben.

  • Laura
   Laura

   11 december

   Dankje! Ze hebben inderdaad best veel leuke dingen:)

 6. Marjolein

  8 december

  Wat een ontzettend mooie foto’s! En leuk dat je bij het event bent geweest natuurlijk.
  ps: ik heb je hulp/mening hard nodig, lees op mijn blog waarom x

  • Laura
   Laura

   11 december

   Dankje! Was een hele leuke avond:)

 7. Rachel

  8 december

  wauw prachtige outfit je ziet er prachtig uit !

 8. Als je de kleren zo ziet hangen, heb je niet echt het idee dat het over Bristol kleding gaat..

  • Laura
   Laura

   11 december

   Inderdaad, totaal niet gewoon! Dat verbaasde mij dus ook…

 9. alexa

  8 december

  wat een leuke foto’s en wat leuk dat je je eigen outfit samen mocht stellen. Hij is bij jou tenminste erg goed gelukt!

 10. Wendy

  9 december

  Mooie foto’s zijn het geworden! De mijne tja valt een beetje tegen haha. Leuk verslag heb je ervan gemaakt!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • Laura
   Laura

   11 december

   Dankje Wendy! Ah wat jammer zeg. En je had nog wel zo’n leuke outfit aan:)

 11. […] Event: Bristol Blogger Apéro […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers