Merry Christmas!

Merry-Christmas-thenewgirlintown

De dagen waar we al een tijd naar uitkijken, ik in ieder geval. It’s Christmas time!!

Via Sociale media heb ik velen van jullie al fijne feestdagen gewenst, maar ook via mijn website wil ik jullie graag hele fijne kerstdagen wensen met veel lekker eten, cadeautjes en vooral gezelligheid met familie, vrienden en dierbaren. Maak er mooie dagen van!

Wil je weten hoe ik Kerst vier? Lees dan de Christmas tag of volg mij op Instagram, Facebook en Twitter.

Merry Christmas-thenewgirlintown


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Joyce

  26 december

  Merry Christmas

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 2. Amélie

  26 december

  Ik wens je ook een hele fijne Kerst toe en alvast een gelukkig nieuwjaar 🙂 Xx

  • Laura
   Laura

   31 december

   Jij ook alvast een gelukkig nieuwjaar!:)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers