READING

Review: telefoonhoesje maken met GoCustomized

Review: telefoonhoesje maken met GoCustomized

GoCustomized phone case1

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik geef toe, mijn mobiel zit echt vastgeplakt aan mijn hand (figuurlijk dan). Als ex-mediastudent en blogger is mijn telefoon altijd binnen handbereik. En een Instagram verslaving zorgt er ook niet bepaald voor dat mijn telefoon ook maar één minuut met rust gelaten wordt. Overal waar ik heen ga, gaat mijn telefoon mee. Dit heeft als gevolg dat mijn wederhelft wel eens een valpartij maakt. 

Sinds afgelopen zomer heb ik een nieuwe telefoon en daar ‘moet’ en wil ik nog iets minder dan twee jaar mee doen. De oplossing is natuurlijk simpel: een telefoonhoesje. Ik heb er de afgelopen maanden al een aantal versleten, zoals de Chanel parfum cover, en de laatste paar weken gebruikte ik zelfs geen hoesje. Dat heeft mijn telefoon wel geweten. Krasje hier, krasje daar. Het werd dus tijd voor een nieuwe telefoonhoesje. En precies op dat moment kreeg ik een e-mail van GoCustomized. Via deze website kun je zelf een telefoonhoesje maken. Natuurlijk vond ik dat leuk. Zo gezegd, zo gedaan.

GoCustomized phone case

Dit is hem geworden! Ik ben al langer fan van grijs-wit marmer, net als veel andere bloggers tegenwoordig, en ging dan ook op zoek naar een mooie en vooral grote afbeelding met marmer die ik kon gebruiken voor dit hoesje. Via GoCustomized is het namelijk erg simpel om een telefoonhoesje zelf te maken (vanaf €14,95). Je kiest het typen telefoon en een kleur (wit in mijn geval), upload je eigen foto of je kiest er één van de designs van de webshop, voegt eventueel nog tekst toe (zoals bij mijn hoesjes het motto van The New Girl In Town: “because everyday is a new beginning”), controleert het ontwerp en verzenden maar. Binnen twee dagen had ik mijn hoesje in huis. Ideaal!

Pluspunten

– Het maken van hoesje is ontzettend makkelijk, de stappen zijn simpel en in minder dan 5 minuten ben je klaar.

– Goede service. Zoals ik net al vertelde had ik mijn hoesje binnen 2 dagen in huis. Dit vind ik best snel aangezien het hoesje natuurlijk helemaal gemaakt moet worden naar jouw wensen. Daarnaast kreeg ik zowel een e-mail als sms (gratis) betreft de verzending van mijn bestelling.

– Het hoesje ligt fijn in de hand en heeft een fijne structuur.

– Past goed om mijn telefoon heen en het voelt niet alsof je een telefoon met hoesje in je hand hebt. Heel vaak heb ik dit wel, dan wordt mijn telefoon nog groter dan die al is.

Minpunt(en)

– Helaas is de afbeelding die ik gekozen heb alleen aan de achterzijde te zien. De afbeeldingen loopt dus niet door naar de randen/zijkanten. Dit is in mijn geval wit.

Heb jij een hoesje om je telefoon? En zou jij ook een zelfgemaakt hoesje gebruiken?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

 1. Manon

  19 december

  Wat een mooi hoesje!

  • Laura
   Laura

   24 december

   Dankje! Ben ook blij met het eindresultaat:)

 2. De Dotties

  19 december

  Het grijs-witte marmer effect was inderdaad een goede keuze! Vind ik zelf ook heel mooi.

 3. bymarlayne

  20 december

  Tof hoesje! <3

 4. Dascha

  20 december

  Ziet er mooi uit:-D

  xoxo
  Dascha

 5. Amélie

  20 december

  Een zelfgemaakt hoesje lijkt me wel fijn! Ik heb er momenteel geen omheen. Ik heb een iPhone 6 en daar zijn nog niet zo heel veel hoesjes voor. Daarom wacht ik liever nog even tot ik een leuk exemplaar tegenkom 😀 Xx

  • Laura
   Laura

   24 december

   Oja, met nieuwe telefoons is het altijd lastig om een leuk hoesje te vinden.

 6. Birte

  20 december

  Het resultaat mag er zijn! Ik heb ook al een zelfgemaakt hoesje gehad, maar ik maakte het mijne op fotocover.be!

 7. Wauwie, hij is mooi! 🙂

  xx Alex

 8. Rani

  22 december

  Wow wat een mooi hoesje!

  • Laura
   Laura

   24 december

   Dankje! Ben er ook blij mee:)

 9. Esther

  6 januari

  Ik vind hem er erg tof uit zien! Wel jammer inderdaad dat hij niet helemaal door loopt.

 10. Mirjam

  9 januari

  Mooi hoesje! en altijd jammer dat de afbeelding dan niet naar de zijkant doorloopt.. dat is vaak bij hoesjes met afbeeldingen!

 11. Charlotte

  24 april

  Vreselijk bedrijf. Zeer trage verzending en onvriendelijke klantenservice. Ik moet >2,5 week wachten op mijn bestelling!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers