Throwback Thursday: OnePiece Cape

11

Het is al een tijd geleden dat er een outfit verscheen op mijn blog. Toen ik met deze nieuwe website begon had ik me voorgesteld om één keer in de week een outfit te plaatsen. Helaas is dat tot nu toe nog steeds niet gelukt. Waar dit aan ligt? Vroeg donker, ‘fotografen’ (vriendlief en broertje) die werken en regen, zijn de voornamelijke oorzaken. 

Dit was ook gisteren het ‘probleem’. Gisteren mocht ik mijn Bachelor diploma in ontvangst nemen, eindelijk echt afgestudeerd, en het leek mij leuk om de outfit die ik droeg voor jullie op de foto te zetten. Helaas was het gisteren niet het weer hiervoor, regen, regen, regen, en eenmaal in Amsterdam was het al donker. Daarom heb ik besloten om vandaag een ‘Throwback Thursday’-outfit te plaatsen. Een outfit die ik vorige jaar december droeg, met nog steeds één van mijn favoriete winterse kledingstukken: de OnePiece cape.

P.S. Bij deze spreek ik dan wel met jullie af dat ik de outfit die ik droeg naar mijn diploma-uitreiking snel op de foto zet. Want dit was ook de eerste outfit met mijn Isabel Marant bobby sneakers. Beloofd!

8 4 10

7

Wat ik droeg: OnePiece Cape | Broek van Only | Enkellaarsjes van Zara | Tas van H&M


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. kiki

  18 december

  gaaf die one piece cape! staat je goed. O, en die schoenen zijn ook geweldig! ben benieuwd naar de andere foto’s!

 2. Anne

  18 december

  mooie cape girl!

 3. Cherel

  18 december

  Tof item, die cape! Ik ben erg benieuwd naar je eerste outfit met je bobby’s. Ik wacht in spanning af 😉

  • Laura
   Laura

   18 december

   Kan niet wachten om jullie de eerste outfit met de bobby sneakers te laten zien. Nog heel even geduld;p

 4. Esmée

  18 december

  Die cape is echt geweldig! Mooie foto’s. <3

 5. Die cape is echt prachtig! Het siert de hele outfit! 🙂

  • Laura
   Laura

   18 december

   Wat leuk om te horen! Vind de cape ook nog steeds erg mooi;)

 6. Manon

  18 december

  Wat een gave outfit

 7. Lotje

  18 december

  Wat een geweldige cape! Gefeliciteerd met je Bachelor! X

  • Laura
   Laura

   18 december

   Bedankt voor je felicitatie Lotje! x

 8. Marion

  18 december

  Ohh heerlijk zo’n vest! Ik heb ook een vest in een vergelijkbaar printje 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers