READING

Weekendtip: Kerst Brocante Markt Sissy-Boy

Weekendtip: Kerst Brocante Markt Sissy-Boy

Weekend tip: Kerst Brocante Markt Sissy-Boy

Ben jij morgen in (de buurt van) Amsterdam en heb je nog geen plannen? Dan heb ik een leuke tip voor je! Op het Amstelveld, bij Café Nel en bij De Duif, zal namelijk voor de derde keer de Kerst Brocante Markt van Sissy-Boy plaatsvinden. Een dag in het teken van kerst met veel gezelligheid, bijbehorende warmte, vintage finds en leuke hebbedingen voor onder de kerstboom. 

Handig dus als je originele kerstcadeaus op de kop wilt tikken. De treasure hunters van Sissy-Boy hebben namelijk een unieke selectie aan vintage finds (brocante meubels en interieursaccessoires) voor je samengesteld. Daarnaast vind je er ook bijzondere sieraden van Pit Bomans, wollen warmte van Bickley + Mitchell, originele interieur decoratie van Lola & Kate en natuurlijk de herfst- en wintercollectie van Sissy-Boy met speciale aanbiedingen. Altijd leuk! Maar dat is niet alles. Je kan, onder het genot van koffie met zoetigheden, smoothies, warme soep en Glühwein, ook een workshop origineel inpakken volgen (verzorgd door Flow Magazine) zodat de cadeaus bij thuiskomst meteen onder de kerstboom kunnen. Ik zeg een gezellig middagje uit!;)

Heb je al andere plannen voor morgen? Dan kan je op zaterdag 20 december ook richting Laren gaan. Daar zal er voor het eerst ook een Kerst Brocante Markt plaatsvinden voor de last-minute kerstinkopen.

Kerst Brocante Markt Sissy-Boy-Thenewgirlintown1


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Klinkt heel leuk! Helaas ben ik zelf verre van in de buurt 😉

  Love,

  Rowan

  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  • Laura
   Laura

   18 december

   Wat jammer! Ik kon er helaas ook niet naartoe:(

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers