10x smoothies voor in de winter

 beet-and-berry-smoothie

Smoothies, als je het mij vraagt lekker en gezond. Het is ideaal om de dag door te komen, voor extra energie of voor een vitaminen bootst. Dit laatste is vooral voor mij de reden dat ik smoothies drink.

Toch valt het mij op dat ik op het moment minder smoothies drink dan tijdens de warmere maanden. Ik vind smoothies dan ook echt iets zomers hebben. Dit komt waarschijnlijk doordat ik voornamelijk fruitige smoothies maak en vaak dezelfde: aardbei, banaan, frambozen of bosbessen. Variatie is belangrijk en maakt het ook leuker. Daarom wil ik weer volop nieuwe smoothies gaan ontdekken zodat ik weer een normale dosis fruit en nu dus ook groente binnen krijg. Ik ging dan ook op zoek naar echte winterse smoothies en kwam op deze 10 smoothies. Sommige heel gezond, en andere gewoon weg lekker. Klik op de naam van de smoothie voor het recept.

Drink jij vaak smoothies? 

1. Appel kruimel

Apple-crumble-pie-smoothie

2. Cranberries met spinazie

blueberry green smoothie

3. Mango met mandarijn

mango-mandarin-smoothie

4. Havermout met cookies

Oatmeal-Cookie-Smoothie

5. Avocado, spinazie en vanille 

spinach-avocado-vanilla-smoothie

6. Rode bieten met bosbessen

beet-and-berry-smoothie

7. Peren met vanille

pear-smoothie-with-vanilla

8. (Warme) chocolade smoothie

Hot-chocolate-Smoothie

9. Pompoen met appel

Pumpkin-Apple-smoothie

10. Groene mint smoothie met chocolade

green-smoothie-photo

Welke van de bovenstaande smoothies is jouw favoriet? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Lonneke

  20 januari

  Ik drink eigenlijk nooit smoothy’s. Nummer 8 de smoothy met chocolade lijkt me erg lekker!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Echt nooit? Moet je zeker eens proberen;)

 2. marjolein

  20 januari

  Ahhh die appel kruimel lijkt me echt zo lekker!! Mooie blog heb je trouwens x

 3. Manon

  20 januari

  Appel&Kruimel en Manderijn/mango lijkt me wel lekker! <3

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja die appel kruimel is volgens mij wel een favoriet;)

 4. Dascha

  20 januari

  Hmm.. Ze lijken mij allemaal heerlijk!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. Oh I love smoothies! Ik moet hier echt nodig tijd aan besteden want alles ziet er zo lekker uit én het is erg gezond.

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Het is zeker gezond, daarom moet ik ze ook meer gaan drinken;)

 6. Fijne inspiratie! De Havermout cookies lijkt me lekker!

 7. Mirjam

  20 januari

  Hmmm ziet er goed uit, vooral de peren met vanille lijkt me heerlijk! Ik moet maar snel een staafmixer aanschaffen 🙂

 8. Pauline

  20 januari

  Appel kruimel lijkt me de lekkerste!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja die lijkt mij ook wel wat:)

 9. Rachel

  20 januari

  de appel kruimel en de warme chocolade smoothie spreken mij erg aan, snel kijken!

 10. […] even niet weet wat ik aan moet dan is daar Pinterest. Via dit sociale medium zoek ik ook naar de lekkerste smoothies, heb ik nieuwe plekken aan mijn travel list toegevoegd en weet ik hoe mijn toekomstige huisje eruit […]

 11. […] Voor de nodige portie groente en/of fruit. Smoothies zijn ideaal aangezien je tijdens een drukke werkdag sneller grijpt naar iets wat je makkelijk en snel kan nemen. Daarnaast is er ook nog veel variatie mogelijk! Kijk hier voor lekkere winterse smoothies. […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers