12x je eigen gallery in huis

inspiraties gallary muur6

Op zoek naar een leuke manier om jouw favoriete foto’s en schilderijen op te hangen of wil je iets met die saaie wand in jouw (nieuwe) huis, appartement of kamer? Dan heb ik voor jou de oplossing. Je eigen gallery muur.

Een gallery muur is een gedeelte op de muur waarbij je meerder lijstjes bij elkaar hangt. Van foto’s en schilderijen tot quotes of printables die je op internet vindt. Het liefst hang je de lijstjes niet recht naast en onder elkaar, maar juist op een speelse manier. Benieuwd wat ik bedoel? Laat je inspireren door deze twaalf gallery inspiraties die ik op Pinterest vond.

Ook dit droomappartement bevat (meerdere) galleries. Zo leuk!

inspiraties gallary muur3 inspiraties gallary muur13 inspiraties gallary muur12 inspiraties gallary muur11 inspiraties gallary muur10 inspiraties gallary muur14 inspiraties gallary muur1 inspiraties gallary muur5 inspiraties gallary muur9 inspiraties gallary muur7 inspiraties gallary muur15

Beeld: The Design Chaser | Stadshem | The Everygirl | The Everygirl | Dezeen magazine | Natalie Franke Photography | eHow | Unknown | SF Girl by Bay | Style Me Pretty | Design Love Fest | Unknown


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Moniek

  18 januari

  Ik vind dit echt ontzettend leuk. Mijn zus heeft dit ook boven haar bank en het ziet er super leuk uit. Helaas heb ik nu niet echt een wand om nu vol te hangen.

 2. Sophie

  18 januari

  Heel gaaf zeg!

 3. Lonneke

  18 januari

  leuke inspiratie foto’s. Zelf heb ik een wand met allemaal persoonlijke foto’s in de verschillende lijsten.

 4. Dascha

  18 januari

  Wat een mooie inspiratie, love it!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. Kelly

  18 januari

  Wat een leuke post!

 6. Nadia

  18 januari

  Ik vind dat ook zo leuk, als ik op mezelf ga wil ik dat ook doen/maken =)

 7. Ziet er echt onwijs leuk uit, vooral die met quotes!

  • Laura
   Laura

   21 januari

   Ja die quotes zijn ook mijn favoriet:)

 8. Het ziet er echt heel tof uit!

 9. Esmée

  18 januari

  Ik merk ook altijd dat ik een interieur met een gallery net wat extra’s vind hebben. Het is zo mooi en tegelijkertijd sfeervol. Mooie inspiratie! x

  • Laura
   Laura

   21 januari

   Ik heb precies hetzelfde. Vooral wanneer het boven de bank of bureau hangt;)

 10. Wendy

  18 januari

  Heerlijke inspiratie!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 11. Yvette

  23 januari

  Super mooi! Ik wil zoiets doen boven mijn bed 🙂

 12. Myrthe

  24 januari

  Oh heerlijke inspiratie! Ik ben al vol op jacht naar mooie lijsten voor een gallery wall in mn kamer.

 13. […] budget-friendly accessoires die je kamer een persoonlijke of seizoensgebonden touch kunnen geven. Een quote, een foto of een illustratie: je kan het zo persoonlijk maken als je […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers