READING

Diary: droomreis geboekt & feestweekend

Diary: droomreis geboekt & feestweekend

New Girl Diary

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien. 

Deze week begonnen we de week met Blue Monday, de deprimerendste dag van het jaar, maar dat was het alles behalve voor mij. Waarom? Dat leest je hieronder. Daarnaast ging ik lekker lunchen met mijn moeder bij LaPlace en had ik twee feestjes afgelopen weekend.

Bekijk hieronder de foto’s.

New Girl Diary2New Girl Diary3

Geen Blue Monday voor mij! Ik boekte namelijk mijn droomreis | Mijn gedachten, elke ochtend

New Girl Diary6

Heerlijk lunchen bij LaPlace met mijn moeder. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze club sandwich niet op heb, maar mijn moeder. Dit broodje was namelijk met vis, wat ik niet lust, maar zag er zo ontzettend lekker uit dat ik deze op de foto gezet heb.

New Girl Diary5 New Girl Diary4

Mijn outfit afgelopen donderdag. Met mijn geliefde Isabel Marant sneakers | Eindelijk at ik weer eens een gebakje van mijn oude werkgever, Toms Banket in Veenendaal

New Girl Diary9

Afgelopen weekend had ik twee feestjes. Op vrijdagavond gaf mijn lieve vriendin Iris een afscheidsfeestje. Zij gaat aankomende zaterdag een half jaar naar Barcelona. Natuurlijk MOET ik haar in die maanden een keer op gaan zoeken. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik dat heel vervelend vindt;).

New Girl Diary10 New Girl Diary7

Ook zaterdagavond had ik een feestje van vrienden die een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan | Dit is een foto van Queen of Jetlags die ik regramde op Instagram. Een perfecte zondagsoutfit als je het mij vraagt.

New Girl Diary8

En om deze diary af te sluiten. Ik ben op zoek naar tips en hotspots voor New York. Waar moet ik volgens jullie echt shoppen en/of wat zijn leuke winkels. Ik ga in ieder geval langs Victoria’s Secret;).


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Manon

  26 januari

  Ik wil met je mee naar NY, ik mis het! Haha, logisch.

 2. Cherel

  26 januari

  Zo gaaf New York, ik begrijp je enthousiasme helemaal! En je bobby’s zijn zo mooi!

 3. Maaike

  26 januari

  Ik vind die club sandwich juist verrukkelijk bij de La Place! <3

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ik vind hem er ook lekker uit zien, maar ik lust helaas geen vis en dat was het enige wat ze hadden:(

 4. De SEPHORA op Times Square is echt huge (maar ook ontzettend druk). Bij Columbus Circle vind je ook een leuke mall (en wederom een Sephora). De Forever 21 vind je ook veel in NYC. Century21 is een outletstore waar je misschien wel iets gaafs kunt scoren..

 5. Anne Berber

  26 januari

  Leuk artikel en mooie site heb je! Leuk blouseje heb je aan. Mag ik vragen waar die vandaan komt?

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Dankjewel Anne! Bedoel je de witte blouse? Die is gewoon van H&M;)

 6. Nadia

  26 januari

  Die Club Sandwich ziet er inderdaad lekker uit! En sorry, geen tips voor New York want ik ben er ook nog nooit geweest hihi

 7. Mirjam

  28 januari

  Gaaf dat je naar New York gaat! Ik ben er ook een keer geweest, was echt heel vet. Ik vond het zelf ook heel leuk om een kijkje te nemen in de bibliotheek, de The Metropolitan Museum of Art (hier zijn de trappen van Gossipgirl!), en American Museum of Natural History! Supergaaf met al die dinosaurussen! En Central Park moet je ook zeker niet overslaan!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers