Diary: Hardlopen & Scheveningen

New Girl Diary5

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien. 

Deze week ging ik voor het eerst hardlopen. Het ging ontzettend moeizaam en had meteen spierpijn, maar het begin van project Getting Fit is er. Daarnaast werd ik afgelopen week voor het eerst wakker met mijn nieuwe gadget, at ik een heerlijk broodje na een beurs bezocht te hebben en ging ik naar Scheveningen.

Bekijk hieronder alle foto’s.

New Girl Diary2 New Girl Diary11

Deze week ging ik voor het eerst hardlopen. Wat ging het moeizaam, maar het begin is er | Ik liep onder andere langs deze leuke schaapjes

New Girl Diary3

Eerst run zit erop. Ik had al echt meteen spierpijn, dus eerste even uitrusten met de voetjes omhoog;p.

New Girl Diary New Girl Diary6

Afgelopen week kwam ook mijn nieuwe Wake-up Light van Phillips binnen. Wat een fijn ding is dat! | Natuurlijk moesten er ook foto’s gemaakt worden voor mijn blog, om precies te zijn dit artikel.

New Girl Diary7

En dit was onder andere het resultaat. Veel leuke reacties op deze foto op Instagram. Een pinterest waardige foto. Leuk compliment!

New Girl Diary8 New Girl Diary9

Herkenbaar? Dit heb ik nu altijd! | Zaterdag ging ik voor mijn werk naar een beurs in Eindhoven en at ik daarna dit heerlijke broodje carpaccio. Geen Parmezaanse kaas, maar stukje oude kaas. Heerlijke combinatie!

New Girl Diary10

Zondag ging ik samen met vrienden richting Scheveningen voor een gezellig middag/avondje casino en Crazy Pianos. We liepen toen ook langs het Kurhaus;).

Dit was mijn weekje. Hoe voor leuke dingen hebben jullie gedaan? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Marlissa

  19 januari

  Leuk je bezoekje aan Scheveningen! En je Nikes zijn gaaf

 2. Manon

  19 januari

  Scheveningen is erg leuk! Wat goed dat je zo bezig bent met hardlopen.

 3. Mirjam

  19 januari

  Is die thee lekker? Ben ik wel benieuwd naar! En wat goed dat je bent gaan hardlopen 🙂 Je moet ergens beginnen he!
  Ik heb dit weekend twee verjaardagen gehad dus dat was wel druk, en verder lekker naar school geweest.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers