READING

Diary: Masterclass Ondernemen & Utrecht

Diary: Masterclass Ondernemen & Utrecht

New Girl Laura Diary4

|Gistermiddag ging ik naar Utrecht. Even lekker gewandeld door de stad en geluncht |

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter enInstagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien. 

Deze week foto’s van de eerste echte week van januari, die ik vooral erg rustig heb doorgebracht. Zo las en liet ik mij inspireren door het boek Masterclass Ondernemen, maakte ik een heerlijke lunch (thuis) met mijn moeder, speelde ik spelletjes op vrijdagavond en meer.

Bekijk de foto’s hieronder.

New Girl Laura Diary7 New Girl Laura Diary

| Afgelopen week liet ik jullie mijn nieuwe kapsel zien. En dit is hem | “You think big. You get big”. Reading Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen |

New Girl Laura Diary2

 Is it a new newspaper? No, it the C&A lookbook. Afgelopen week kreeg ik deze via de post. Hoe leuk? |

New Girl Laura Diary6 New Girl Laura Diary5

| Een zelfgemaakt (nieuw favoriet) broodje met heerlijke munt thee met mijn moeder | Dit is hoe ik mijn vrijdagavond met doorgebracht. Spelletjes spelen… |

New Girl Laura Diary3

| En dit was mijn zondagochtend, heeeerlijk! |


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. manon

  12 januari

  Leuke foto’s! Dat broodje ziet er lekker uit en ik ben gek op muntthee!

 2. Lekker weekje heb je gehad. En het lookbook van C&A dat je hebt ontvangen ziet er wel interessant uit! 🙂

 3. Rachel

  12 januari

  hmmm dat broodje ziet er ook smakelijk uit! je haar vind ik zo leuk!

 4. Leuk kapsel, mooie lengte! Ik vond het boek van Annic van Wonderen ook erg inspirerend, echt een powervrouw.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers