READING

Een casual zondag look met Nike Force Sky High

Een casual zondag look met Nike Force Sky High

Nike Force Sky High outfit3

Afgelopen zondag, de dag dat ik deze casual outfit droeg na al die feestdagen met jurkjes en hakken. Een simpele outfit met een heerlijk warme trui en natuurlijk comfy sneakers: de Nike Force Sky High sneakers. 

Misschien herken je de sneakers nog van deze post? Afgelopen zomer bestelde ik deze opvallende sneakers bij OTTO. Ik was meteen verliefd. Ze lopen heerlijk, ondanks dat je wel een stukje hoger loopt. Deze sneakers bevatten namelijk een sleehak, net als mijn nieuwe Isabel Marant sneakers. Toch wel fijn voor iemand van 1.59m. Daarnaast vind ik de opvallende kleur, zilver met oranje details, ge-wel-dig, eens wat anders dan zwart, grijs of bruine schoenen. En super te combineren met deze licht blauwe trui. Mijn favoriete zondag look! Oja, en mijn haar is korter. Maar dat wisten jullie natuurlijk al;).

Wat is jouw favoriete zondag look? 

Nike Force Sky High outfit8 5 Nike Force Sky High outfit6 Nike Force Sky High outfit9 Nike Force Sky High outfit7 Nike Force Sky High outfit4 Nike Force Sky High outfit

Wat ik droeg: Trui en ketting van H&M | Broek van Zara | Schoenen van Nike via OTTO | Tas van Georgia Rose | Zonnebril van Ray-Ban


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Cherel

  8 januari

  Mooie outfit! Ik vind vooral je schoenen heel erg tof. En dit kapsel staat je super leuk :-).

 2. Daphne

  8 januari

  Supergave outfit, staat je erg leuk!

 3. kim

  8 januari

  Je nieuwe kapsel staat je zo mooi! Ik heb zelf ook een bob en ben er zo blij mee 🙂
  Toffe outfit ook!

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Ah wat leuk! Ik ben ook erg blij met mijn lange bob;)

 4. Maaike

  8 januari

  Wauw, erg mooi! De kleur lichtblauw staat je ook echt super! 🙂

 5. Valerie

  8 januari

  Gaaf! Je haar is trouwens erg mooi zo!

 6. Manon

  8 januari

  Wat een leuke outfit, deze kleur staat je prachtig.

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Wat leuk om te horen Manon! x

 7. Mirjam

  8 januari

  Mooie outfit!
  Mijn favoriete zondaglook is iets simpels, of lekker in mijn pyjama blijven is ook zeker niet verkeerd :)!

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Haha mijn pyjama is op zondag ook wel favoriet bij mij;)

 8. Gaaf je Nikes! Ze staan zeker leuk in combinatie met de blauwe trui

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers