Instaweekly: the beauty of NYC

Instaweekly-beautyofnyc

Wat gebeurde er deze week allemaal op de Instagram accounts van celebs, desginers, stylisten, modellen, it-girls en niet te vergeten bloggers? Elke week laat ik jullie op vrijdag mijn favoriete instapics zien in de Instaweekly, met ieder week een ander ‘thema’. Are you ready?

Deze week staat de Instaweekly helemaal in het teken van, hoe kan het ook anders, de beauty van NYC, ook wel New York City. Als je mijn blog bijna dagelijks leest kan het je bijna niet ontgaan zijn…. Ik ga naar New York, de stad en de reis van mijn dromen. Na het zien van deze prachtige foto’s hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer uit te leggen waarom dit zo is. Als dat al nodig was….

Bekijk hieronder de foto’s.

http://instagram.com/p/yFH-e3OmPw/?modal=true

 

http://instagram.com/p/yD16GGGz6N/?modal=true

 

Nostalgia…

A post shared by Taylor Sullivan (@taylor.rockwell) on

 

rainy daze ❌⭕️

A post shared by GG (@gracie_gordon) on

 

nyc

A post shared by Jessi Green (@jessi.green) on

 

http://instagram.com/p/x5BWMdPt3Z/?modal=true

 

http://instagram.com/p/x2NY6CLrK5/?modal=true

 

http://instagram.com/p/xpDqEyDh3z/?modal=true

 

I woke up to an orchestra of snowflakes

A post shared by Jacey Duprie {Damsel in Dior} (@jaceyduprie) on

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ah heerlijk al die foto’s van NYC. Het lijkt me echt een geweldige stad!

 2. Manon

  23 januari

  Geweldig die foto’s van NY! Ik wil er ook weer naartoe.

 3. Dagmar

  23 januari

  Wauw wat een magische stad, prachtige foto’s!

 4. Sophie

  23 januari

  Wat ontzettend gaaf. Hoe krijg je die leuke “instagramkaders” zo leuk op je blog!?

 5. Maaike

  23 januari

  Ik vind deze terugkerende rubriek echt zo leuk hè! <3

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Wat leuk om te horen Maaike, dankjewel:)

 6. Marloes

  23 januari

  Wat een heerlijke shots<3! NYC is zo'n geweldige stad. Ik ben er 2 jaar geleden geweest en wil niets liever dan zo snel mogelijk weer terug hihi!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Aah geweldig! Ik moet nog even wachten…

 7. Dascha

  23 januari

  Wauw echt geweldig!!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 8. Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 9. Heel leuk artikel en gave foto’s. Ik wil, wil, wil, moet, moet gewoon snel naar NYC.

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja ik kan ook niet wachten tot ik in mei ga! Ik ‘moet’ er ook echt naartoe;p

 10. Anne

  25 januari

  ik wil zo graag nog eens naar new york 🙂

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ik ook, gelukkig ga ik in mei:)

 11. Super gaaf zo’n new york trip ! Leuk 🙂 X Helen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers