READING

Nieuwe lente 2015 make-up collectie van Chanel

Nieuwe lente 2015 make-up collectie van Chanel

Nieuwe-lente-2015-make-up-collectie-van-Chanel-thenewgirlintown

In oktober was ik in Parijs, een van mijn favoriete steden. Deze romantische stad blijft mij elke keer weer verbazen. Ik kan zo genieten van die kleine, gezellige straatjes, die leuke huizen en al die mooie parken en bezienswaardigheden. En dat is ook precies waar Chanel de inspiratie voor de nieuwe lente make-up collectie vandaan heeft gehaald. 

De nieuwe make-up collectie voor de lente genaamd Rêverie Parissienne (vertaald: dagdromen over Parijs) neemt je met de nieuwe collectie dus mee op een soort van citytrip door stad met de Eiffeltoren. De collectie, met veel nieuwe lippenstiften, oogschaduwsets en blushes, bestaat uit prachtige kleuren die mij echt doen denken aan mijn favoriete park in Parijs, vooral in het voorjaar. Denk aan koraal, zachtroze, subtiel groen en het chique rood. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe lakjes voor op de nagels: mintgroen, fuchsiaroze en paarsroze. Ik wordt er al hebberig van! Wat jullie?

De collectie is vanaf 16 februari verkrijgbaar bij de Chanel make-up verkooppunten.

Nieuwe-lente-2015-make-up-collectie-van-Chanel-thenewgirlintown11

JOUES CONTRASTE ROSE LUMINEUX AUTOMNE 2011 JOUES CONTRASTE ROSE LUMINEUX AUTOMNE 2011

Nieuwe-lente-2015-make-up-collectie-van-Chanel-thenewgirlintown1

Nieuwe-lente-2015-make-up-collectie-van-Chanel-thenewgirlintown10


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Fleur

  7 januari

  Alles is echt prachtig! Ben vooral weg van de blushes!

 2. Lonneke

  7 januari

  wat een prachtige collectie is dit zeg. Stond gisteren toevallig nog voor het schap van Chanel.

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Oh wat toevallig! Dit lag er denk ik nog niet toen…;)

 3. […] Nieuwe lente 2015 make-up collectie van Chanel […]

 4. Lotje

  7 januari

  Wat een mooie collectie! De blush met de bloemetjes erin is zo mooi X

 5. Oh hier word ik hebberig van!

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Haha sorry Marlissa! Maar we begrijpen je volkomen;)

 6. […] blijven maar binnenkomen, de lookbooks en campagne beelden van de nieuwe lente collecties. Naast de nieuwe make-up collectie van Chanel en de Guess Spring 2015 beelden, wil ik jullie ook graag deze beelden laten zien. Afgelopen week […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers