READING

Oelala! Gigi Hadid voor Guess Spring 2015 campagne

Oelala! Gigi Hadid voor Guess Spring 2015 campagne

Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown1

 Misschien heb je de foto’s al voorbij zien komen, of misschien ook wel niet. Is dit laatste het geval, dan heb je geluk. Ik kon het namelijk niet laten om dé foto’s met jullie te delen. Waar ik het over heb? De beelden van de nieuwe Guess Spring 2015 campagne met mijn girl crush Gigi Hadid

De beelden van de nieuwste lente collecties beginnen binnen te stromen. Vanochtend lieten wij jullie al beelden van de nieuwe make-up collectie van Chanel zien en nu deze beelden van Guess Spring 2015 campagne. Zoals te verwachten is bij Guess zijn de beelden weer behoorlijk sexy, maar o zo prachtig!

Dat haar, die zwoele blik, dat lichaam (en de kleding)! Kan Gigi Hadid nog perfecter zijn? Oordeel zelf. Bekijk de beelden hieronder.

Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown3 Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown4 Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown2 Gigi Hadid voor nieuwe campagne Guess Spring 2015-thenewgirlintown5

 Beeld: Hotxpress


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Maaike

  7 januari

  Wat een pracht vrouw..

 2. Pauline

  7 januari

  Een typisch Guessgezicht, heel erg mooi!

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Haha ja, zeker typisch GUESS;)

 3. Dascha

  7 januari

  Wauw, te mooi!!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 4. Cherel

  7 januari

  Ze is echt prachtig! De foto’s zien er mooi uit.

  • Laura
   Laura

   12 januari

   Ja de sfeer van de foto’s vind ik echt prachtig!

 5. Rachel

  7 januari

  ze is prachtig wauw!

 6. Melissa

  8 januari

  Wat een prachtige vrouw is ze zeg!

  xxx

 7. Mirjam

  10 januari

  Mooie vrouw inderdaad! De foto’s zijn ook prachtig

 8. Shanti

  10 januari

  Wat een geweldige campagne!

 9. […] op Instagram heeft de half-Nederlandse schone vanochtend bekendgemaakt, naast het gezicht van Guess Spring 2015, ook het nieuwe gezicht van Maybelline New York te […]

 10. […] model Gigi Hadid heeft weer een geweldige klus te pakken. Ze is al het gezicht van Guess Spring 2015 campagne en Maybelline New York, maar nu heeft ook het Australische badkleding merk, Seafolly, haar […]

 11. […] beelden van de nieuwe lente collecties. Naast de C&A Spring 2015 collectie en de beelden van Guess Spring 2015 is het nu de beurt aan de nieuwe lente collectie van […]

 12. […] campagne beelden van de nieuwe lente collecties. Naast de nieuwe make-up collectie van Chanel en de Guess Spring 2015 beelden, wil ik jullie ook graag deze beelden laten zien. Afgelopen week kreeg ik namelijk het […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers