Yay or nay: de comeback van de Uggs

Ugg

Als je TNGIT_HQ op Twitter volgt heb je het misschien al voorbij zien komen. Vorige week plaatste ik namelijk een link op Twitter over de Uggs. De Amerikaanse Vogue plaatste namelijk een artikel met als titel: “De terugkeer van de UGG boot“. Gaat 2015 het jaar van de comeback van de Uggs worden? Als we Vogue moeten geloven dus wel. En als Vogue het zegt, dan is het zo. Toch?

Ik ben van mening dat Uggs nooit helemaal uit het modebeeld zijn verdwenen. Dat ze een tijdje minder populair zijn geweest is een feit. UGG-moe? Ik was het in ieder geval wel. Mijn eerste paar Uggs had ik namelijk 6 jaar geleden al aan mijn voeten (die ik overigens nog steeds gebruik, als sloffen en alleen binnenshuis) en dat was nadat ik ze al een aantal jaren wilde hebben. Ik was twee jaar geleden dan ook wel een beetje klaar met die lompe en totaal niet vrouwelijke laarzen. Maar dat is sinds het begin van de winter 2014/2015 verander. Ik zou namelijk liegen als ik zeg dat ik ze niet meer zou gaan dragen. In tegenstelling, de kriebels beginnen weer te komen (vooral voor de Classic Mini). Al helemaal na het artikel van Vogue en het idee dat het nu weer ‘mag’. En ik ben niet de enige, want in 2014 spotte ik bloggers Charlotte van The Fashion Guitar en Anouk van Anouk Yve al/weer met Uggs.

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie mening voor de comeback van deze laarzen. Er staat niet voor niets ‘yay or nay’ in de titel. Zijn jullie blij met deze comeback? En zouden jullie ze weer gaan dragen of hebben jullie ze nooit uitgedaan? Laat het mij weten in een reactie!

P.S. Een aantal tips van Vogue voor het dragen van de Uggs anno 2015:

1. Draag ze zonder make-up (de ‘no make-up look’).

2. Draag ze ab-so-luut niet met trainingsbroeken.

3. Draag ze met een vintage jurkje of grote gebreide trui.

4. Een lange witte tuniek, blotte benen en de zwarte Classic Mini Ugg is perfect voor tijdens seizoenswisselingen.

ugg1

Beeld: The Fashion Guitar | UGG Australia blog


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Oh dit zal volgens mij altijd een discussie punt blijven. Mannen vinden ze vaak vreselijk. Ik ben blij als ik ze aan heb naar het voetbal en warme voeten heb! Ik heb trouwens geen originele, die vind ik te duur.

 2. Cherel

  22 januari

  Hmm, ik weet het niet zo goed. Aan de ene kant ben ik ze inmiddels wel zat, maar tegelijkertijd vind ik ze eigenlijk ook nog wel leuk. Als je ze weer meer gaat zien, denk ik wel dat ik een paar ga aanschaffen. Ze lijken me ook zo lekker warm!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja ze zijn zo lekker warm:)

   xx Laura

 3. Manon

  22 januari

  van mij mogen ze wel wegblijven hoor ik heb ze niet gemist en zie nog steeds de helft van de tieners erop lopen, Ugg heeft trouwens wel hele leuke schoenen in andere modellen ik heb zelf nu ook Uggs aan maar die lijken meer op shabbies, dus ze kunnen het wel hihi 🙂

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja klopt, UGG heeft inderdaad ook andere leuke schoenen:)

 4. Manon

  22 januari

  Ik heb ook een paar -neppe- uggs hier staan. Ik vind ze zo af en toe wel fijn om aan te trekken. En ja zoals Marloes zegt , mannen vinden het verschrikkelijk. Maargoed wij vinden ook zoveel verschrikkelijk bij hun.

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Tja als we rekening moest houden met wat mannen vinden…;p

 5. Jennifer

  22 januari

  Het enigste schoeisel wat mijn voeten in de winter warm houd =) Ik draag ze lekker of ze nou in zijn of niet haha.

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Dat zal best ja! Ken geen andere laarzen die warmer zijn;)

 6. Maaike

  22 januari

  Ik vind Uggs een echte must in de winter, haha.

 7. Kelly

  22 januari

  Van mij mogen ze deze schoenen echt meteen schrappen. Ik vind ze echt verschrikkelijk. Gewoon niet!

 8. Ik draag ze stiekem heel vaak, omdat ze zo geweldig zitten, dus ik vind het wel handig als ze ook nog eens weer trendy worden 😛

  Love,

  Rowan

  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Haha ja dat zou dan inderdaad wel fijn zijn;)

 9. Ik draag ze ook nog maar alleen als het echt koud is! Want ze zijn zo lekker warm!

  http://www.theavantguardian.com/

 10. Kim

  22 januari

  Ik weet niet zo heel goed wat ik hier van moet denken haha. Er zijn zoveel mensen die afgetrapte versies dragen of het combineren met verschrikkelijk ordinaire kleding waardoor ik denk; laten we niet weer het vuur aanwakkeren haha. Al moet iedereen uiteindelijk lekker doen waar ze gelukkig van worden 🙂

  Pssst ik heb wel altijd koude voeten dus ehh…misschien moet ik het eens proberen?

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ik ben het helemaal met je eens, dat was ook een van de redenen dat ik er toentertijd klaar mee was! Maar iedereen moet natuurlijk ook zelf bepalen hoe en wat die draagt… Ik denk dat ik ze weer vaker aan ga doen, vooral als het echt koud is;)

 11. Eva

  23 januari

  Ik gebruik sinds dit jaar ook Uggs. Ik vind ze gewoon heel fijn voor de dagen dat ik even geen zin heb om moeilijk te doen. gewoon lekker een skinny jeans, oversized trui en uggs 🙂

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ja dat ook! Ze zijn heel makkelijk te combineren en perfect voor een comfy outfit:)

 12. Jolet

  23 januari

  Heel veel mensen vinden uggs lelijk, maar ik vind ze eigenlijk helemaal niet lelijk. Vooral als ik ze aan heb: wat een warmte! Ik heb nu 2 paar uggs en ik kan echt niet meer zonder.

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Ik vind ze op zich ook niet heel lelijk, alleen beetje lomp. Maar ze zijn zeker warm;)

 13. Lonneke

  24 januari

  Ik vind UGG niet mooi mooi maar ze zijn zo lekker warm!

  • Laura
   Laura

   27 januari

   Daar kan ik mij helemaal in vinden;)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers