READING

5 bloggers die je echt moet volgen op Pinterest

5 bloggers die je echt moet volgen op Pinterest

Bloggers op Pinterest5

Pinterest. Wanneer ik even mijn een paar vrije minuten heb dan ben ik door mijn Pinterestaccount aan het scrollen. Dit sociale medium is zelfs onderdeel van mijn dagelijkse ‘voor het slapen gaan-routine’. Maar wat is er dan zo leuk aan Pinterest?

Om eerlijk te zijn, alles! Je ziet de fijnste inspiraties voorbij komen. Als ik even niet weet wat ik aan moet dan is daar Pinterest. Via dit sociale medium zoek ik ook naar de lekkerste smoothies, heb ik nieuwe plekken aan mijn travel list toegevoegd en weet ik hoe mijn toekomstige huisje eruit gaat zien. Pinterest is gewoon dé bom, en verslavend (warning!!) Maar om die fantastische inspiraties te vinden moet je wel de leukste pinterestaccounts volgen. Gelukkig zijn er een hoop bloggers met dezelfde verslaving.

Deze bloggers moet je echt volgen op Pinterest:

Bloggers op Pinterest2

Rosanna is de blogger achter de blog Billie Rose en plaatst op haar blog de prachtigste foto’s en draagbare outfits. Precies mijn stijl! Maar ook haar Pinterestaccount is een van mijn favorieten. Van haar outfits, fashion inspiraties, en beauty tot quotes, interieur inspiraties en eten, alles zou ik zo re-pinnen.

Volg Billie Rose hier.

Bloggers op Pinterest3

Een Pinterestaccount met heel, heel veel fijne interieur inspiraties. Ook niet zo gek, want Rachel Siwaletti is de blogger achter de blog De huismuts. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar inspiraties voor je huisje.

Volg Rachel Siwaletti aka De Huismuts hier.

Bloggers op Pinterest1

Dagelijkse inspiraties van de Nederlandse Charlotte uit New York. Veel inspiraties van mode (haar eigen outfits, inspiraties, musthaves, streetstyle), maar ook interieur, bestemmingen en natuurlijk New York komen voorbij.

Volg Thefashionguitar hier.

Bloggers op Pinterest4

The Queen of Jet Lags is Noor en ook zij deelt graag inspiraties via Pinterest. Net als Charlotte en Rosanna zijn haar pins erg divers en dat is juist wat ik zo leuk vind. Een fijne mix van alles wat ik inspirerend vind: fashion, beauty, interieur, travels en eten.

Volg Queen of Jet Lags hier.

Bloggers op Pinterest

Creators of Desire is een platform waar je verschillende top fashion blogs kan vinden, o.a. de blog van Billie Rose. Maar dit platform heeft ook een eigen Pinterestaccount. Natuurlijk veel fashion, maar vooral het bord quotes van dit account is mijn favoriet.

Volg Creators of Desire hier.

Zit jij op Pinterest? Zoja, welke bloggers volg jij allemaal?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Marloes

  24 februari

  Rosanna volg ik al zo lang! Zij is echt mijn favoriet. Maar gek genoeg niet op Pinterest! Snel eens even kijken dus 🙂

 2. Manon

  24 februari

  Ik kende ze allemaal nog niet, maar het ziet er goed uit, ik ga straks eens een kijkje nemen!

 3. Dionne

  24 februari

  Oeeh! Nice! Die ga ik zeker volgen!

 4. Rachel

  24 februari

  ziet er inderdaad super uit meid!

 5. Esmée

  10 maart

  Wat een fijn artikel! Ik hou ook van Pinterest, ik heb het pas een paar maanden geleden ontdekt. De bovenstaande toppers ga ik eventjes volgen, en jou natuurlijk ook. x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers