Boek tip: invulboekje Q&A a day

Q&A journal

Oude foto’s terugkijken, poëzie- en vriendenboekjes van de basisschool terug lezen of die old school nummers beluisteren. Eens in de zoveel tijd vindt ik dit heerlijk om te doen, herinneringen die even vergeten zijn weer bovenhalen.

Tegenwoordig hebben we natuurlijk ook sociale media waarmee je even terug in de tijd kan, maar zo’n boekje blijft toch leuker en specialer. Om weer herinneringen op te gaan schrijven ben ik vanaf 1 februari in dit boekje begonnen: Q&A a day, een soort dagboek waarbij je elke dag, vijf jaar lang, een vraag moet beantwoorden. Van vragen als: ‘met wie woon je samen?’, ‘wat droeg je vandaag?’ en ‘waar luister je de laatste tijd veel naar?’ tot ‘wat voor weer is het buiten?’ en ‘heb je een geheim?’.

Het invulboekje kende ik al langer, maar het was er nooit van gekomen om het ook daadwerkelijk te kopen. Vorige maand heb ik het uiteindelijk besteld van mijn Bol.com bon die ik voor het Kerst heb gekregen. Een verlaat kerstcadeautje dus. Trouwens ook leuk als Valentijnscadeau;).

Q&A a day – Bol.com €14,49

Q&A journal1

Q&A journal2

Wat vind jij van dit invulboekje? Zou jij er zelf een bijhouden? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Daphne

  5 februari

  Erg leuk bedacht zeg!

 2. Maaike

  5 februari

  Dit lijkt me echt leuk om in te vullen ieder jaar. Lijkt me zo leuk om iets terug te lezen van 1/2 of 3 jaar geleden, op dezelfde dag ook nog. Echt gaaf!

 3. Manon

  5 februari

  Wat een leuk boekje!

 4. Rachel

  5 februari

  erg leuk boekje is dit!

 5. Jasmijn

  5 februari

  Aaah, leuk boekje! Deze schrijf ik op in mijn wishlist!

 6. Jolien

  5 februari

  Ik heb een soortgelijk boekje, maar helaas heb ik het alweer héél lang niet ingevuld. Maar ik vind zo’n boekjes wel geweldig leuk!

 7. Joyce

  5 februari

  Wat een leuk idee….ik hou van dit soort dingen!!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 8. Sarah

  5 februari

  Ah, deze staat ook nog op mijn wishlist! Lijkt me echt leuk! 🙂

 9. Shanti

  5 februari

  Wat een ontzettend leuk boekje, ik ga deze eens toevoegen op mijn wishlist!

 10. Juliet

  6 februari

  Heel leuk! Ik ben sinds kort helemaal obsessed met “one line a day” waar ik ook een blogpost over schreef. Hier ben ik ook erg nieuwsgierig naar. Heb ècht een boekjes probleem haha!

 11. 4.Balou

  6 februari

  Ik vind dit een heel leuk en idee en wist niet dat zulke boekjes bestaan. De kaft vind ik alleen al prachtig =). Wat heb jij trouwens een mooie blog zeg! Ik kwam er bij toeval op terecht. Keep on blogging!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

 12. Birte

  7 februari

  Ah, ik ben begonnen aan mijn tweede jaar. Het is écht een leuk boek he?

 13. Claudia

  8 februari

  Deze heb ik zelf ook op mijn wishlist staan, ik vind het zo’n leuk boekje.

  Ps: er staat ik vindt in je intro stukje (het moet zonder t)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers