Diary: Cityspa Veenendaal & events

New Girl Diary1

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien in een diary. 

Afgelopen week stonden er een heleboel leuke dingen op de planning. Zo mocht ik onder andere een behandeling uitproberen bij Cityspa Veenendaal via Treatwell, ging ik naar Amsterdam voor afspraken en een evenement en bracht ik een bezoek aan mijn familie in het zuiden van Nederland voor mijn opa’s verjaardag.

Bekijk hieronder alle foto’s.

New Girl Diary New Girl Diary2

Vorige week maandag begon ik met een fruit smoothie: Mango, Appel en banaan | Mijn nieuwe Adidas Superstar sneakers. A girl can never have enough shoes…

New Girl Diary3

Ik heb vorige week ook een heerlijke behandeling gehad bij Cityspa Veenendaal via Treatwell. Niet deze fish spa trouwens. Wat wel? Dat zie je deze week op mijn blog.

New Girl Diary4 New Girl Diary6

Mmm een heerlijke zelfgemaakte lunch die ik vorige week bijna elke dag at: kruidenkaas, gerookte kip, avocado, komkommer en beetje sla | Donderdag had ik een aantal afspraken in Amsterdam. Daarna ging ik naar de Salonshow van River Island SS15 collectie.

New Girl Diary5

Hoe leuk is deze shot? Zo leuk zo’n schommel. De hele collectie had een beetje een hippie feeling, 70’s are back!

New Girl Diary7 New Girl Diary8

De Salonshow van River Island werd gehouden in de hotspot Hutspot. Daar hadden ze ook deze leuke schilderijtjes aan de muur waarvan ik een foto moest maken | From where I stand…

New Girl Diary9

Vrijdag ging ik mijn vriend ‘aanmoedigen’. Hij deed samen met een aantal vrienden mee aan een beerpong toernooi. En wat denk je? Ze hebben ook nog gewonnen. Op naar het NK in Amsterdam;p.

New Girl Diary11 New Girl Diary12

Zooo spannend. Nog drie maandjes tot mijn ‘droomreis’ naar New York | Gisteren ging ik richting het zuiden van Nederland voor de verjaardag van mijn opa. Het is mijn traditie om dan met mijn broertje en nichtje Triominos (of Rummikub) te spelen.

New Girl Diary13

’s Avonds gingen we lekker uiteten bij de Griek in Weert. Ook bijna een soort traditie! Altijd heerlijk de Griekse keuken.

Dit was mijn weekje. Hoe voor leuke dingen hebben jullie gedaan? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Moniek

  9 februari

  Triominos dat heb ik vroeger ook zo vaak gespeeld! Klinkt als een fijne week!

 2. Oeh ik ben benieuwd naar de River Island SS15 collectie..

 3. Dana

  9 februari

  Leuke foto’s allemaal! Super leuk beerpong, love it 😀

 4. Lekker weekje! Hehe en wat leuk dat je vriend meedeed met Beerpong!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers