Diary: zomerse zon & lekker eten

New Girl Diary6

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Ik laat jullie graag de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatst zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s zien. 

Deze week begon de week goed met een paar minuten zomerse zon en een lunch, daarnaast keer ik afgelopen week ook een hoop leuke pakketjes binnen, droeg ik voor het eerst mijn nieuwe schoenen en had ik zaterdag een gezellige avond met vriendinnen.

Bekijk de foto’s hieronder.

New Girl Diary New Girl Diary1

Maandag begon ik de week met twintig minuten zomerse zon | Daarna ging ik gezellig lunchen met vriendinnen en nam ik weer mijn favoriet: de club sandwich

New Girl Diary2

Dinsdag kwam de postbode weer een hoop pakketjes brengen. Benieuwd wat het is? Een zonnebril, twee leuke boeken en schoenen die ik weer terug ga sturen. Heb wel een ander paar nieuw, maar dat zie je verderop in de diary.

New Girl Diary3 New Girl Diary4

Heerlijk en healhy lunch: een halve volkoren bol met hummus, sla rookvlees en komkommer  & een halve met avocado en ei | Wat hebben we afgelopen week een weer gehad. De tuin was niet wit van de sneeuw, maar zijn allemaal hagelstenen.

New Girl Diary5

Het nieuwe lookbook van Sarenza kwam binnen, net als de zonnebril waar ik al eerder over vertelde. Het voelde bijna lente, bijna;)

New Girl Diary6 New Girl Diary7

Put your hat on…. | Mmm een van mijn favoriete pasta salades. Lunch is echt mijn favoriete maaltijd van de dag.

New Girl Diary8

Vrijdag maakte ik samen met mijn vader en broertje deze twee heerlijke pizza’s.

New Girl Diary9 New Girl Diary10

I put some new shoes on and suddenly everything’s right… dit zijn de nieuwe schoenen die ik wel gehouden heb. Meer hierover morgen op TNGIT | Zaterdag ging ik samen met vriendinnen eten en daarna was het tijd voor wijn en old school muziek.

Dit was mijn weekje. Hoe voor leuke dingen hebben jullie gedaan? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Anne

  2 februari

  Super gave zonnebril en sneakers. Leuk artikel om te lezen!
  Liefs, Anne

 2. Hmmm je eten ziet er heerlijk uit! En wat een toffe schoenen!

 3. Zijn dat de Adidas Superstar? Ik moet morgen terug komen 😉

  Leuke foto’s en de selfmade pizza’s zien er goed uit.

 4. Anne

  2 februari

  Wat staat die hoed je goed! Ziet er uit alsof je een fijne week hebt gehad. De espadrilles in dat lookbook laten me verlangen naar zomer zeg.. Ik heb afgelopen week vooral veel gewerkt, en plannen gemaakt voor de komende tijd. Geeft energie!

 5. Manon

  2 februari

  Die hoed staat je heel leuk, doet mij gelijk aan het mooie weer denken haha. Ik zie ook veel lekkers voorbij komen

 6. Josie

  2 februari

  Wat een fijn begin van je week. Moet ik ook vaker doen 🙂

 7. […] Diary: zomerse zon & lekker eten […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers