READING

Een zonnebril in de winter, waarom niet?

Een zonnebril in de winter, waarom niet?

cheapass zonnebrillen

Een zonnebril in de winter dragen, waarom niet? Dat een zonnebril alleen een musthave is voor de zomer, dat is allang niet meer en natuurlijk ook grote onzin. Er zijn redenen genoeg om een zonnebril in de winter te dragen. 

Waarom een zonnebril in de winter dragen echt wel mag? Drie goede redenen:

1. In de winter schijnt ook de zon

Het weer mag dan op het moment regenachtig en bewolkt zijn, vorige week was dat wel anders. Dagen lang scheen de zon. Want ja mensen, ook in de winter laat de zon zich zien. Wist je trouwens dat de UV-straling in de winter veel gevaarlijker kan zijn dan in de zomer? Zet die zonnebril dus maar snel op!

2. Het felle licht

In de winter kan het het licht heel fel zijn buiten, ondanks dat de zon achter de wolken zit. Hier heb ik persoonlijk altijd veel last van. Dichtgeknepen ogen en hoofdpijn? Doe mij maar gewoon een zonnebril.

3. Een fashion statement

Een zonnebril is niet alleen functioneel het is ook de perfecte accessoire om je outfit mee af te maken. Zo kan je met deze (zie foto) clubmaster van Cheapass Zonnebrillen echt een statement maken.

Ik zeg drie goede redenen om je zonnebril op te zetten, en wel direct, of voor een shopping spree;).


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Manon

  23 februari

  Ja de zon is in de winter ook heel fel, ik draag alleen nooit een zonnebril in de winter.

 2. Kirsten

  23 februari

  Gisteren was de zon zo fel dat ik er inderdaad van baalde dat ik mijn zonnebril niet bij me had!

 3. Maaike

  23 februari

  Ik draag ook nooit een zonnebril in de winter, want ik vind dat toch gek staan haha

 4. 4Balou

  23 februari

  Hihi leuk geschreven! Ik ben het helemaal met je eens – een zonnebril mag zeker ook in de winter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers