READING

Gezichtsbehandeling bij Cityspa Veenendaal via Tre...

Gezichtsbehandeling bij Cityspa Veenendaal via Treatwell

cityspa-veenendaal-treatwell10

Jezelf verwennen. Door drukte op school, stage of werk vergeten we dit nog wel eens. Toch is het belangrijk om hier zo nu en dan even tijd voor te nemen. Tot rust komen en weer opladen zodat je weer stralend verder kan.

Ook ik kon wel een verwenmoment gebruiken. In december ben ik namelijk afgestudeerd, waarna ik eigenlijk meteen aan de slag ben gegaan met (o.a.) deze website. Het werd dus de hoogste tijd dat ik eens voor mezelf ging zorgen, een verwenmoment. Precies op dat moment werd ik benadert door Treatwell, een website waarop je online treatments bij beauty-, massage-, kapsalons en andere beauty en wellness zaken kan zoeken, vergelijken en boeken. Of ik het leuk vond om een behandeling via de website te boeken en uit te proberen? Daar hoefde ik natuurlijk niet een tweede keer over na te denken. Hoe het was? Lees hieronder de review.

Boeken via Treatwell

Na het contact met Treatwell heb ik, ongeveer twee weken geleden, dan ook een afspraak gemaakt via deze website. Via Treatwell kan je echt heel gemakkelijk en snel zoeken naar behandelingen of salons naar keuze. Je kan zoeken op behandeling of op postcode. Heel fijn zijn ook de mooie foto’s van de salons die op de website worden getoond. Alleen al voor de interieurs van sommige salons zou ik ze al willen testen. Maar goed, ik boekte dus mijn afspraak uiteindelijk bij CitySpa Veenendaal en dat ging echt heel gemakkelijk en snel. Binnen één minuut had ik mijn behandeling geboekt: je kiest een salon, een behandeling, een datum en tijd, klikt op boeken, je betaald meteen (ook heel fijn) en it’s done. Nog iets wat handig is aan het boeken bij Treatwell. Een dag voor de behandeling ontvang je een reminder via een sms, waar, wanneer en hoe laat je de behandeling had. Zo vergeet je nooit je verwenmomentje!

De behandeling + before foto’s

De afspraak was dus snel en gemakkelijk gemaakt. Maar welke behandeling had ik nu gekozen? Ik ben voor de gezichtsbehandeling ‘perfecte wenkbrauwen’ gegaan: Epileren, harsen, verven en in model tekenen van de wenkbrauwen inclusief een heerlijke verwen oogmasker en liftende oogcrème. Al enige tijd wilde ik eens goed mijn wenkbrauwen laten doen (hiervoor deed ik het af en toe zelf) en vooral verven. Van nature heb ik namelijk lichtbruine wenkbrauwen, met heel veel blonde haartjes. Ik wilde ze dan ook graag wat donkerder en sprekender en dat zijn ze geworden. Bekijk hier onder eerst nog even de (before) foto’s.

cityspa-veenendaal-treatwell cityspa-veenendaal-treatwell9 cityspa-veenendaal-treatwell12

‘After’ de behandeling

Na een heerlijke, fijne en goede behandeling, met na het verven, harsen en epileren een soort gezichtsmassage bij het aanbrengen van de crème, ging ik heel tevreden naar huis. Wat ben ik blij met de behandeling en het eindresultaat! Het was heel ontspannend (ondanks het harsen) en mijn wenkbrauwen zijn nu dus niet alleen mooi in model, maar komen nu ook veel beter naar voren waardoor ook mijn lichte ogen meer spreken. Happy eyebrows, happy girl!

cityspa-veenendaal-treatwell11

Over CitySpa Veenendaal

CitySpa in mijn woonplaats Veenendaal is een opvolging van afslankstudio Superskinny. Door het grote succes en de ambitie besloot eigenaresse, Marije van Huffel, uit te bereiden en de deuren van CitySpa Veenendaal te openen. Dit was in september 2014 alweer twee jaar geleden. Sinds die tijd wilde ik altijd al eens naar deze salon en een behandeling ondergaan, maar het is er nooit van gekomen. CitySpa Veenendaal is namelijk niet alleen meer een afslankstudio, maar je kan er nu ook terecht voor al je beauty en wellness wensen. Ik ben erg tevreden over deze salon en de behandeling en ga ik ook zeker snel weer eens terug.

P.S. Bekijk vooral ook even de foto’s van de prachtige salon hieronder.

 cityspa-veenendaal-treatwell7 cityspa-veenendaal-treatwell3 cityspa-veenendaal-treatwell4 cityspa-veenendaal-treatwell2

Heb jij al een keer een behandeling geboekt via Treatwell?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Manon

  12 februari

  Wat ziet het er daar gezellig uit! Heerlijk lijkt me dat zo een gezichtsbehandeling, ik krijg er vanmiddag een haha

 2. Kirsten

  12 februari

  Wauw het resultaat is echt ontzettend mooi! (:

 3. Charlotte

  12 februari

  Wat leuk!! Ik loop daar stage!

 4. Lonneke

  12 februari

  Ziet er netjes en verzorgt uit waar je bent geweest. Je ziet er op de na foto inderdaad frisser en ontspannender uit en je wenkbrauwen zijn mooi gedaan. Zelf heb ik nog nooit zo’n behandeling gehad.

 5. Rachel

  12 februari

  ziet er ook onwijs leuk uit!

 6. Lisanne

  27 januari

  Wauw wat en verschil. Ziet er mooi uit. Jezelf ontspannen is erg belangrijk. Daarom heb ik de spa een beetje naar mijn huis gehaald, door een jacuzzi te plaatsen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers