New in: Adidas Superstar sneakers

Adidas Superstar sneakers4

Het wachten wordt beloond. Na heel veel zoeken, uitverkocht te zijn, te laat met bestellen en twijfels of/en welke ik nu precies moest kopen, zitten ze nu eindelijk aan mijn voeten. Waar ik het over heb? Mijn nieuwe Adidas Superstar sneakers

Sommigen van jullie wisten het misschien al doordat ik een ‘from where I stand’-foto met de schoenen in mijn diary van gisteren had geplaatst. Ze zijn dus eindelijk in mijn bezit. Na nog wat twijfels tussen de Superstar en de Stan Smiths, waarvan ik altijd had gezegd dat ik juist die wilde hebben, ben ik toch voor de echte oldies gegaan. Reden? Door de strepen vind ik ze net iets leuker, minder saai en ze zitten gewoon weg lekkerder. Ik heb ze uiteindelijk zaterdagavond besteld, op een feestje, op de ‘kinderafdeling’ van Zalando. De volgende dag waren ze weer uitverkocht, dus ik was precies op tijd.

Ben jij ook nog op zoek naar deze Adidas sneakers? Houdt Zalando goed in de gaten, daar worden ze vaak aangevuld. Vergelijkbare modellen:

Adidas Originals Superstar sneakers – helemaal wit – kids (tot maat 40) – €54,95

Adidas Originals Superstar 80’s Nigo sneakers – €109,95

Adidas Originals Superstar East Rive sneakers – €99,95

Wat vinden jullie van deze Adidas sneakers? 

Adidas Superstar sneakers1 Adidas Superstar sneakers

Bekijk dit artikel voor outfit inspiratie met de Adidas sneakers.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Kelly

  3 februari

  Wat een mooi paar schoenen!

 2. Ik vind ze echt super leuk!

 3. Zo grappig dat deze schoenen weer helemaal in fashion zijn. Ik heb eerder een wit paar gehad met parelmoerkleurige strepen, had ik ze nu maar bewaard :p

 4. Manon

  3 februari

  Wat een gave sneakers!

 5. Maaike

  3 februari

  Ik vind ze echt heel leuk!

 6. Dit artikel kost mij geld. Thanks 😉

 7. Judith

  3 februari

  Ik vind ze heel leuk! Lekker stoer!:) XO

 8. Jolien

  3 februari

  Wauw, ze zijn PRACHTIG! <3

 9. Alexandra

  3 februari

  Heel tof! Ik wil zelf nog graag een volledig wit paar 🙂

  xx

 10. Rachel

  3 februari

  erg tof en deze gaan ook erg lang mee!

 11. Juliet

  3 februari

  Ik heb ze ook! Ze lopen ook zo heerlijk!

 12. Laura

  3 februari

  Mooi zijn ze! Goede aankoop:) X Laura http://www.mixtfashion.com

 13. Wilmke

  3 februari

  Ik wil ze graag in het zwart met slangenprint! Maar alles uitverkocht, ik blijf zoeken.. Die van jouw waren ook favoriet bij mij 😉
  X Wilmke
  http://Www.winwonderland.com

  • Lise

   26 april

   Ik wou ook graag zwarte met slangen print. Heb jij se misschien al gevonden?

 14. anna

  3 februari

  your pictures are so pretty!

  xx Anna and Christel <3 it takes 2 to fashion ps. don’t miss out on our GIVEAWAY MONTH!

 15. Fleur

  3 februari

  Ze zijn zo leuk!!

 16. Eva

  4 februari

  Ik vind ze echt heel tof! 😀 zodra ik in Nederland ben ga ik ze ook proberen te bestellen.

 17. […] New in: Adidas Superstar sneakers […]

 18. Ahhhh jaa ik snap je precies! Super leuke sneakers chick! X

 19. Anna Cartuyvels

  5 mei

  Wow die zijn zo mooi!
  Weet iemand misschien waar die nog te vinden zijn? Want op zalando zijn ze volledig uitverkocht…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers