READING

Binnenkijken bij Chiara Ferragni in Los Angeles

Binnenkijken bij Chiara Ferragni in Los Angeles

Chiara Ferragni Los Angeles home4

Chiara Ferragni, de blogger achter de blog The Blonde Salad, is op het moment de grootste blogger ter wereld. Een introductie van deze Italiaanse schone laat ik dan ook maar achterwege. We kennen haar blog, haar stijl en outfits, maar hoe ziet haar huis eruit? 

Chiara was de allereerste blogger die ik begon met volgen Door haar werd ik bekend met het bloggen en ben ik zelf begonnen. Sinds de dag dat ik haar blog leerde kennen, ergens in het begin van 2011, volg ik haar ‘trouw’. Niet omdat haar stijl altijd mijn eigen stijl en smaak is, maar vooral vanwege haar verhaal, haar leven, hoe ver ze is gekomen en hoe ze van haar blog een miljoenen business heeft gemaakt met meer dan 10 man personeel.

Voor haar blog is ze dan ook veel op reis. Toch heeft ze haar woonplaats Milaan verruild voor Silver Lake in Los Angeles, waar ze nu samen met haar fotograaf vriendje, Andrew Arthur, woont. Als je haar net als mij op Instagram volgt heb je al een gedeelte van haar huis gezien, voornamelijk de tuin. Maar hoe ziet het huis van ’s werelds grootste blogger er nu van binnen uit? Wij kunnen het jullie nu laten zien!

Bekijk hieronder de foto’s. Eén ding: WE LOVE IT!!

Chiara Ferragni Los Angeles home

Chiara Ferragni Los Angeles home1 Chiara Ferragni Los Angeles home5 Chiara Ferragni Los Angeles home2 Chiara Ferragni Los Angeles home6 Chiara Ferragni Los Angeles home3 Chiara Ferragni Los Angeles home7 Chiara Ferragni Los Angeles home11 Chiara Ferragni Los Angeles home9 Chiara Ferragni Los Angeles home10 Chiara Ferragni Los Angeles home13 Chiara Ferragni Los Angeles home12

Bron: www.domainehome.com


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Cherel

  15 maart

  Ik volg haar zelf ook op Instagram en zie af en toe wel eens iets voorbij komen inderdaad. Heerlijk om nu even uitgebreid haar mooie inrichting te kunnen bekijken! Vind het er mooi uitzien.

 2. Leuk om te zien hoe de meest succesvolle blogger ter wereld woont…

 3. Kelly

  15 maart

  Leuke blog heeft ze inderdaad!

 4. Loïs

  15 maart

  Die knal gele accenten zijn super tof!

 5. alexa

  15 maart

  o my gosh, wauw!

 6. Ik vind vooral haar schoenen wauw. Die zou ik wel willen: zijn dat er van haar eigen collectie?

 7. Wat leuk om haar woning te zien!!

 8. Ik dacht heel even dat je een exclusief interview zou hebben gekregen met haar, maar om haar interieur zo te zien is ook heel leuk 🙂 X

 9. Ahhh, smelt. Wat een fantastisch huis heeft ze! Ik ben fan. (:

 10. Fleur

  16 maart

  Heel tof om te zien!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers