Getting fit: 5x gezond leesvoer

gezond leesvoer

Het lijkt erop dat boeken weer hot zijn, vooral de kook- en healthy boeken. Zo’n beetje iedere kok, afvalgoeroe of voedseldeskundige heeft tegenwoordig een boek. Deze boeken schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar welke boeken zijn nu echt dé healthy-reads? 

Wij gingen voor je op zoek en kwamen op vijf healthy boeken, gezond leesvoer. De must-reads wat ons betreft als je fit wilt worden of gezonder wilt eten en leven.

Bekijk en lees hieronder over de vijf boeken.

chickslovefood1
1. Chickslovefood

Kookboeken zijn hot, net als de foodblogs. Een slimme zet dus van bloggers Elise en Nina om naast hun blog Chickslovefood nu ook een boek uit te brengen. Een van hun populairste rubrieken is ‘5 or less’: iedere week plaatsen zij een origineel recept met maximaal vijf ingrediënten. Van deze populaire recepten hebben ze nu een boek samengesteld.

Chicklovefood, Het 5 or less-kookboek, Nina de Bruijn & Elise Gruppen €18,95

2. Groene sapjes

Sapjes, healty sapjes, we kunnen er geen genoeg van krijgen. In elk healthy kookboek komt er wel één voor. Maar nu heb je ook een boek met alleen maar sapjes, die duidelijk is en heel mooi is vormgegeven. That’s how we like it!

Groene sapjes, Fern Green €12,50

groenesapjes1

voedselmachine2
3. De mooie voedselmachine

Een van de meest verkochte boeken van de afgelopen tijd. Na het fragment van de schrijfster van dit boek in RTL Late Night stond De mooie voedselmachine op mijn wishlist. Het boek kreeg ik dan ook voor Kerst, maar staat tot nu toe helaas nog ongelezen in mijn boekenkast.  Toch ben ik ontzettend benieuwd naar dit boek dat gaat over de darmen en de spijsvertering. Niet een heel smakelijk onderwerp, maar dit boek maakt het allemaal stuk leuker, interessanter, simpeler en toegankelijker.

De mooie voedselmachine, Giulia Enders €17,95

4. The Body Book

In The Body Book deelt actrice Cameron Diaz haar advies over hoe je gelukkiger, gezonder en sterker wordt. Cameron is een rolmodel voor miljoenen vrouwen, maar ook zij is niet altijd zo bewust bezig geweest met haar gezondheid. Met de jaren heeft ze veel geleerd en deelt dan ook graag deze ervaringen met ons in een soort uitgebreide gids voor vrouwen die zich op hun best eruit willen zien, maar zich ook zo willen voelen.

The Body Book, Cameron Diaz €24,99

bodybook1

 

suikervrij1
5. 100% suikervrij in 30 dagen

Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op onze gezondheid en het zou ook nog eens de hoofdoorzaak kunnen zijn van het aantal personen met obesitas en andere ‘welvaartsziekten’. Steeds meer mensen gaan dan ook (proberen) suikervrij te leven. Maar hoe de je dat? Carola van Bemmelen daagt je via dit boek, 100% suikervrij in 30 dagen, uit om 30 dagen lang de suikers te laten staan. Door middel van haar 3-fasenplan met gevarieerde recepten (onbijt, snacks, bijgerechten, desserts etc.) en voorbeeldmenu’s helpt ze jou bij deze challenge. Resultaat: je zou je al snel energieker gaan voelen, een betere nachtrust hebben en gewicht verliezen.

100% Suikervrij in 30 dagen, Carola van Bemmelen €15,-

Beeld: Inspiracionline


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

  1. Loïs

    12 maart

    Ze lijken me stuk voor stuk fijne boeken. Die laatste over 100% suikervrij moet ik toch maar eens aanschaffen…

  2. Dat zijn zeker weten hele mooie boeken. Ik ben zelf ook zo benieuwd naar het nieuwe boek van Rens Kroes wat eraan zit te komen!

  3. Vooral het eerste en laatste boek spreken mij heel erg aan!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers