READING

Oproep nieuwe rubriek: blogger look of the week

Oproep nieuwe rubriek: blogger look of the week

JTT_7301

In december van 2014 begon ik met The New Girl In Town 2.0, minder outfits en mijn shoppings en meer diepgang en informatieve artikelen. Een keuze waar ik nog steeds heel blij mee ben! Toch besloot ik om wekelijks één outfit te plaatsen, maar dat is op de dag van vandaag nog maar één keer gelukt

Hoe dit komt? Door weinig tijd (de korte winterdagen hielpen ook niet echt mee) en geen zin. Ik had gewoon geen zin meer om elke keer weer van mijn outfits foto’s te maken, want om eerlijk te zijn; zo anders is mijn stijl niet van vergeleken met veel andere meiden. Toch vind ik het persoonlijk altijd erg leuk om op blogs outfits te bekijken en haal hier veel inspiratie uit. Dit laatste bracht mij op een idee en een nieuwe rubriek was geboren: blogger look of the week.

Vanaf volgende week ga ik elke week één outfit van een blogger uitlichten. Een outfit die mij persoonlijk inspireert. En dat kan ook jouw outfit zijn!

Wat je hiervoor moet doen?

1. Mail foto’s van jouw nieuwste of favoriete outfit (minimaal 4 maximaal 6 foto’s) naar info@thenewgirlintown.com t.a.v. blogger look of the week

2. Laat weten wat je aanhebt, welk merk het is en/of waar je het gekocht hebt.

3. Vertel wat over jezelf (naam, leeftijd, werk/studie) en de outfit.

Wie weet zie jij jouw outfit terug op The New Girl In Town!

Beeld: THEFASHIONGUITAR


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Tof! Ik ga binnenkort nieuwe outfits maken, dus lijkt met heel erg leuk!

 2. Wat een super leuke nieuwe rubriek zeg! Ik ben heel benieuwd!

 3. Leuk dat je dit doet, ben benieuwd!

 4. Eva

  4 maart

  Leukk ! 🙂 ik ben benieuwd naar deze rubriek. Als ik ooit zelf een outfit post waar ik super trots op ben dan stuur ik hem in haha 😉

 5. Kim

  4 maart

  Erg leuk

 6. Wat super leuk zeg!! Ik ga je meteen een mailtje sturen! 😀 Liefs

 7. Hele leuke rubriek! Alleen ik maak zelf ook nooit outfitfoto’s , want zo bijzonder zijn mijn outfits ook niet haha. Ben wel erg benieuwd naar de inzendingen!

 8. Ik ben hier heel benieuwd naar! XO

 9. Oh wat leuk! Ik ga je meteen mailen!

 10. […] is ook één van de redenen waarom ik met deze nieuwe rubriek, de Blogger look of the week, begin. Vandaag is het dan […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers