READING

Origins ontwikkelt serum voor de Quarter-Life Cris...

Origins ontwikkelt serum voor de Quarter-Life Crisis

Quarter-life crisis

Beautyliefhebbers opgelet! Origins heeft een nieuw serum speciaal voor ons jonge vrouwen ontwikkeld, net afgestudeerd en de realiteit van de volwassenheid begint door te dringen. De tijd van je leven, maar soms voelt het als een quarter-life crisis. Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel!

Maar het is niet alleen je leven dat een een overgang meemaakt, ook je huid maakt een verandering door. Je huid kan namelijk veranderen door een andere levensstijl, maar ook door biologische en fysiologische veranderingen. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de poriën van twintigers groter en meer zichtbaar worden, de huidtint minder egaal wordt en ouderdomsvlekken beginnen te verschijnen, met als resultaat dat de huid er doffer en minder stralend uitziet.

Dat willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Gelukkig heeft Origins daar nu de oplossing voor: Original SkinTM Renewal Serum met Basterdwederik, gericht op het aanpakken van huidproblemen die voorkomen tijdens de quarter-life crisis – ruwe textuur, vergrote poriën, gestreste huid, onvolkomenheden en gebrek aan glans. Original Skin pakt de huidproblemen van het twintigersdilemma aan met een innovatieve mix van ingrediënten uit de natuur, die zorgen voor lange termijn voordelen.

Wat doet het serum precies?

 • Het verbetert de huidtextuur en krimpt de poriën: bevat kastanje-extract, wat oorspronkelijk uit Europa komt en bekend staat om zijn huid zuiverende eigenschappen.
 • Het herstelt glans en terugslag door stress: het krachtige extract, Canadees wilgenroosje, helpt bij het herstellen van de heldere glans van de huid om zo de oorspronkelijke gloed terug te krijgen.
 • Het camoufleert zichtbaar de huid: het onmiddellijk optisch corrigeren van dofheid en zichtbaar verzachten van de verschijning van poriën en imperfecties, waardoor de huid een vlekkeloze afwerking krijgt.

s1680792-main-zoom

Original SkinTM Renewal Serum is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij Douglas en via www.douglas.nl voor € 39,00.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

 1. Dat klinkt veel belovend!

 2. Kim

  17 maart

  Klinkt als een fijn product!

 3. alexa

  19 maart

  ziet er goed uit!!

 4. Oh wauw, dat klinkt echt als een perfecte serum!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers