READING

TIP: Oilily Pop-Up Store in Amsterdam

TIP: Oilily Pop-Up Store in Amsterdam

Oilily_01

Oilily, wie kent het Nederlandse merk niet? Ik ben zelf opgegroeid met de tassen en geurtjes van dit altijd vrolijke en kleurrijke merk. Het was dan ook erg leuk om te lezen dat je vanaf 6 maart voor het eerst de vernieuwde dames- en kindercollectie fysiek kan bewonderen in een pop-up store in Amsterdam. 

Oilily heeft haar beroemde signatuur een hedendaagse twist gegeven met frisse kleurencombinaties en avontuurlijke materialen. De vernieuwde collecties bevatten speelse details en verfijnde stoffen die op verrassende wijze tot leven worden gebracht. Wist je dat Oilily startte met kinderkleding? Het succes van de kindercollectie zorgde voor de introductie van een damescollectie in 1968 en sindsdien is Oilily een keurmerk van creativiteit op het gebied van dames- en kinderkleding.

De Oilily Pop-Up Store is geopend tussen 6 en 15 maart op de Gerard Doustraat 76. De winkel is dagelijks geopend tussen 11:00 – 20:00 uur.

Oilily Pop-Up


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Cherel

  11 maart

  Wat leuk! Het is voor mij ook een merk dat ik nog ken van ‘vroeger’.

 2. alexa

  13 maart

  Ohh jeugd sentiment ben heel erg benieuwd!

 3. Wat een leuk artikel. vroeger had ik ook wat dingen van dit merk. Ik ga zeker eens kijken!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers