Boekentip: SLA lanceert kookboek

Het SLA kookboek1

Je kan mij ’s nachts echt wakker maken voor een heerlijke (pasta) salade. Daarnaast hou ik van leuke hotspots en buiten de deur eten. Je begrijpt dus wel dat het succesvolle eetconcept SLA een favoriet is van mij. Nu hebben zij leuk en groot nieuws!

Nog geen twee jaar na de opening van de eerste vestiging in Amsterdam komt SLA met haar eerste kookboek. Het handboek, met recepten van Ida de Haart, voor groen, gezond en geweldig lekker eten is bedoeld voor iedereen die gezonder en bewuster wil eten.

Het kookboek bewijst met 75 gezonde recepten voor salades, sappen, soepen, hummus, warme gerechte en taarten hoe je ook thuis op een makkelijke manier gezond en lekker kan koken. Van pittige falafelburgertjes, Japans gemarineerde biefstuk tot aan vegan Pad Thai, maar ook choco cupcakes met kokos en vegan cheesecake. Allemaal suiker, tarwe- & koemelkvrij. Lekker en gezond!

Verkrijgbaar vanaf 9 juni in de winkels en bij Bol.com.

Het SLA kookboek

Bron: www.ilovesla.com


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n sla-eter, of ik was dat alleszins toch niet. Sinds ik gezonder probeer te eten, ben ik wel into sla, maar vaak weet ik niet zo goed wat ik allemaal met mijn salade kan doen. Het boek lijkt me daarom wel leuk 😀 Xx

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek! Ik wil graag nog eens bij SLA gaan eten, hoor er veel positieve verhalen over. En ik ben dol op dit soort eten dus het is vast ook iets voor mij!

  3. Dit is nog eens een fijn cadeau om te krijgen, ideaal! Hoeveel gaat het boek kosten, weet je dat toevallig?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers