Haartrends voor lente/zomer 2015

 Soft-waves_Salon-B

De temperaturen beginnen te stijgen, de zon begint steeds meer te schijnen en het festival seizoen is ook weer begonnen. Tijd om de balans op te maken, wat móet je echt dragen deze lente/zomer en wat zijn de trends op het gebied van haarstyling. 

Eerder vertelde we jullie al over de kledingtrends voor deze lente, maar je haren kunnen natuurlijk niet achterblijven. Ondanks dat ik zelf vaak voor makkelijk ga (gewoon los of een paardenstaart), zou ik ook wel eens wat anders willen proberen. Dit seizoen moet je, volgens Salon B, dan gaan voor sexy, messy boho waves of juist voor de middenscheiding en glanzend haar, vlechtwerk en een paardenstaart in een ander jasje. Benieuwd naar deze trends?

Lees hieronder meer.

Braids-on-braids_-Salon-B

  1. Braids on braids

De vlecht is dit seizoen populairder dan ooit tevoren. Ze zijn er in allerlei varianten. Van warrior-esque vlechten met gedraaide plukken tot nonchalante fishtail braids. We maken deze zomer heuse kunstwerken, maar dan wel met een casual twist. Of je doet er gewoon verschillende tegelijk die je achter vastzet aan elkaar.

 

  1. 60’s straight

De kaarsrechte middenscheiding maakt haar comeback op de catwalks en is veel gezien bij celebs als Kendall Jenner en Elle Fanning. De scheiding zorgt er vooral voor dat je gezicht beter naar voren komt. Doordat je het lekker achter je oren weg kan stoppen is het de perfecte easy look, die geschikt is voor elke gelegenheid en outfit.

60s-straight_Salon-B

 

Soft-waves_Salon-B

3. Soft waves
In de zomer krijgen we nooit genoeg van een beachy haarstijl. Dit jaar is hij echter sexy en zacht van structuur in plaats van grungy. Creëer de boho waves door je krullen zacht uit te borstelen voor dat ultieme 70’s gevoel.

 

  1. Boho accessories

Een tijd lang was het devies less is more, maar tijdens de catwalkshows voor de zomer zijn de haaraccessoires helemaal terug van weg geweest. Van subtiel minimalistisch a la Céline en Valentino tot dramatisch en arty zoals gespot bij Fendi.

Boho-accessories_Salon-B

 

Ponytail_2_Salon-B
  1. Dressed up ponytail

De paardenstaart is een eeuwenoude klassieker, maar hoeft anno 2015 absoluut niet saai te zijn. Met een beetje creativiteit maak je deze lente en zomer van je paardenstaart een ware eyecatcher. We zien dit jaar vele lage varianten, van los tot strak, in één, twee of zelfs drie delen.

Welke trend(s) vind jij het leukst?

Bron en beeld: Salon B (www.salonb.nl)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Mooie trends! Ik vind de soft waves heel mooi 🙂
    X Emma

  2. ziet er heel goed uit zeg, ik wou dat ik dit zelf kon maken met mijn haar!

  3. Mooie kapsels! Ik ben zelf dol op vlechtjes en hier experimenteer ik dan ook graag mee. Je kunt er zo veel kanten mee op!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers