READING

Victoria’s Secret Swim Special nu ook op Ned...

Victoria’s Secret Swim Special nu ook op Nederlandse buis

Victoria's Secret Swim Special nu ook op Nederlandse buis

Afgelopen februari werd de allereerste Victoria’s Secret Swim Special in Amerika uitgezonden waarin de Victoria’s Secret modellen in het paradijselijke Puerto Rico de nieuwste Victoria’s Secret swimwear collectie toonde.

Nu komt de special ook op Nederlandse televisie, mocht je hem nog niet online gezien hebben. Op woensdag 3 juni is het zover, dan komen ook wij erachter wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Daarnaast praten onder andere Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo en Candice Swanepoel over hun persoonlijke leven, carrière en het modellenbestaan. Oja, ook komt er weer de nodige muziek voorbij (hint: de band van het vriendje van Behati Prinsloo).

Gaan jullie kijken? De Victoria’s Secret Swim Special is op woensdag 3 juni om 23.30 uur te zien op Net5.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Eva

    21 mei

    Ik heb de swim special nu al 3x gezien op youtube maar ik ga hem zeker 3 Juni nog een keertje kijken 😀 Het is echt goeie motivatie om door te gaan met sporten haha! Bedankt voor de tip!

  2. Leuk, ben benieuwd naar de verschillende bikinimodellen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers