READING

Wat moet je inpakken voor een citytrip?

Wat moet je inpakken voor een citytrip?

Wat moet je inpakken voor een citytrip

Ga jij binnenkort een citytrip maken? Leuk, ik hou van citytrips. Maar dit soort reisjes vergen ook veel voorbereiding. Wat wil je allemaal bekijken, wat zijn de hotspots van de stad? Gelukkig vind ik dit persoonlijk heel leuk om te doen, maar één ding zou ik liever willen overslaan. Koffer(s) inpakken!

Aankomende donderdag vlieg ik naar New York voor een citytrip van zes dagen. Een droomreis! Maar nu zit ik dus middenin het koffers inpakken-dilemma. Wat moet je allemaal meenemen, en wat moet je vooral niet vergeten? Vroeger nam ik altijd veel te veel mee, maar daar is afgelopen zomer verandering ingekomen door een andere inpakmethode. Ik maak namelijk eerst een overzichtelijke lijst met spullen die mee moeten voordat ik daadwerkelijk mijn koffer ga inpakken. Op deze lijst staat echt alles wat je nodig hebt.

Vorig jaar, voordat ik op zonvakantie naar Bodrum (Turkije) ging, heb ik ook zo’n lijst gemaakt en met jullie gedeeld: ‘what to pack for a one week beach vacay?’. Daar kreeg ik veel leuke reacties op. Daarom heb ik een nieuwe lijst gemaakt speciaal voor een citytrip. Sla het op, print het uit en inpakken maar!

Let op: deze citytrip lijst moet je wel aanpassen naar de weersverwachtingen van de stad of het seizoen waarin je gaat.

What to pack for a city trip

Heb jij ook zo’n hekel aan inpakken? En hoe pak jij het aan?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wow, super handig!
    Liefs Iep

  2. Handige tips! Zelf heb ik ook altijd een standaard lijstje, erg handig want zo vergeet je niks 😉

  3. Handig hoor, zo’n lijstje! Ik maak ook altijd een lange lijst, te bang dat ik iets vergeet. Ook met de dingen die ik nog moet doen en regelen voordat ik weg ga. Extra leuk die voorpret! Geniet van New York!

  4. Ik maak ook lijstjes. Voor mij is het echt van (levens)belang dat ik mijn medicijnen en doktersverklaringen niet vergeet mee te nemen. Dat check ik ook meerdere keren haha. Gelukkig nooit vergeten. En van tevoren natuurlijk goed de weersverwachting op de plaats van bestemming in de gaten houden.

  5. […] hele omschakeling. Het inpakken van mijn koffer heeft dan ook langer geduurd dan normaal. Toen die eenmaal was ingepakt, kwam de volgende vraag; […]

  6. […] Wat moet je inpakken voor een citytrip? […]

  7. […] Als laatste was het tijd om de koffers te pakken en lekker in het vliegtuig te stappen! Mocht je nog twijfelen over een citytrip naar Kopenhagen, dan zal je hopelijk hierna meteen je ticket boeken! […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers