READING

Nieuwe hotspot: FASHION&TEA in Amsterdam Noor...

Nieuwe hotspot: FASHION&TEA in Amsterdam Noord

Fashion-Tea2

Amsterdam Noord is een hotspot rijker: FASHION&TEA heeft in mei haar deuren geopend in de Van der Pekstraat. Deze concept store biedt een nieuwe winkelervaring die je steeds vaker in Amsterdam ziet; gasten kunnen hier terecht voor een koffie-, thee-, of lunchbreak, maar ook voor fashion accessoires en kleding.

Bij FASHION&TEA vind je de nieuwste accessoires, tassen, bijoux, horloges en kleding van zowel de bekende als de kleinere opkomende merken. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt, afkomstig van lokale ondernemers uit de buurt zoals de versgebakken taarten van de Taartenkamer, chocolade van de Chocolatemakers, de koecken van de Koeckebackers en verse ingrediënten van de Van der Pekmarkt.

FASHION&TEA is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De gehele fashioncollectie is ook online verkrijgbaar op fashionandtea.nl.

Fashion-Tea11 Fashion-Tea9 Fashion-Tea5 Fashion-Tea3 Fashion-Tea Fashion-Tea1 Fashion-Tea7 Fashion-Tea6 Fashion-Tea13

Bron: Facebook Fashion & Tea


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Lisa

    18 juli

    Aaah, dit ziet er echt enorm gezellig uit zeg! Die tafeltjes en die hele sfeer, I love it <3 Ook die kleding vind ik supertof.

  2. Dit ziet er echt heel erg tof uit! Super gezellig, leuke sfeer. Ik wil er graag eens naartoe gaan!

  3. WOW dit ziet er echt super leuk uit !!

  4. Thanks voor je leuke verhaal! Groetjes Eveline van FASHION&TEA 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers