READING

Clarisonic kiest voor een artistieke samenwerking

Clarisonic kiest voor een artistieke samenwerking

Clarisonic kiest voor een artistieke samenwerking

Clarisonic, bekend van de elektrische reiningsborstels, heeft een geweldige nieuwe samenwerking bekendgemaakt. Samen met de Keith Haring foundation pakt Clarisonic uit voor de feestdagen met een speciale reeks apparaten met een kunstzinnige stempel.

Keith Haring was een echte visionair: zijn gedurfde, dynamische kunst was ongekend populair in het begin van de jaren ‘80. Zijn levenslange activisme was een drijfveer voor zijn werk en had een weerslag op de boodschappen die hij erin verwerkte, tot aan zijn dood in 1990 als gevolg van complicaties die verband hielden met aids. Mede-oprichter Dr. Robb Akridge spendeerde tien jaar van zijn leven aan onderzoek naar het hiv-virus en aids. Een geweldige match!

De samenwerking krijgt vorm in drie Mia 2-apparaten, LOVE, DANCE en POP, elk met een ander beeld uit Keith Haring’s iconische werk in een beperkte oplage. Elk toestel zit verpakt in een speciale geschenkdoos waarin ook een speciaal waterbestendig make-uptasje bij zit, met de Love-print aan de buitenzijde en de Dance-print op de voering. Naast het make-uptasje bevat de doos ook nog:

• een gevoelige borstelkop

• een verfrissende reinigingsgel (29,5 ml)

• een universele pLink lader of USB-compatibele pLink lader

De Clarisonic x Keith Haring apparaten zullen vanaf oktober 2015 te koop zijn voor €149,00. LOVE, POP en DANCE zijn exclusief verkrijgbaar via www.iciparisxl.nl.

Clarisonic x Keith Haring LOVE

Clarisonic x Keith Haring LOVE

Clarisonic x Keith Haring POP

Clarisonic x Keith Haring POP

Clarisonic x Keith Haring DANCE

Clarisonic x Keith Haring DANCE

Clarisonic x Keith Haring Make-up bag

Clarisonic x Keith Haring Make-up bag


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers