READING

Home tour: Bohemian Loft van Whitney Port

Home tour: Bohemian Loft van Whitney Port

Home_tour_whitney_port

D at ik fan ben van The Hills en Lauren Conrad schuif niet meer onder stoelen of banken. Je kon het ook al hier en hier lezen. Maar The Hills was meer dan alleen Lauren. Kennen jullie Whitney Port nog? 

Whitney is niet alleen meer bekend van The Hills en The City. Ze is uitgegroeid tot modeontwerpster van haar eigen kledinglijn Whitney Eve. En dat ze stijl heeft zien we niet alleen in haar kledinglijn terug, maar ook in haar huis. Samen met haar man Tim Rosenman woont Whitney in een prachtige loft in Venice, Los Angeles. En wij kunnen een kijkje nemen binnen!

De stijl van de loft is te omschrijven als polished bohemia en bestaat uit vier kamers: een eetkamer/keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een lounge. Whitney: “Dit is de eerste keer dat ik met een man samenwoon. Mijn vorige woningen waren heel vrouwelijk ingericht.” De loft is nu dus een stuk neutraler ingericht, maar toch heel speels door de verschillende prints. We like it!

Wat vind jij van Whitney’s huis? Zou jij hier kunnen wonen? Bekijk hieronder de foto’s.

Home_tour_whitney_port1 Home_tour_whitney_port2 Home_tour_whitney_port3 Home_tour_whitney_port4 Home_tour_whitney_port5 Home_tour_whitney_port6 Home_tour_whitney_port7 Home_tour_whitney_port8 Home_tour_whitney_port9 Home_tour_whitney_port10

Bron: www.mydomaine.com


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Dionne

    31 oktober

    Ik hou hier echt van! Heel tof!

  2. […] je nog meer paleisjes zien van celebraties? Bekijk het stulpje van Whitney Port en het Malibu beach house van Miranda […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers