READING

Johnny Doodle: nieuw fudge- en chocolademerk op de...

Johnny Doodle: nieuw fudge- en chocolademerk op de Nederlandse markt

Er is een nieuw fudge- en chocolademerk op de Nederlandse markt

Chocolade liefhebbers opgelet! Er is een nieuw fudge- en chocolademerk op de Nederlandse markt: Johnny Doodle. Verrassend, (h)eerlijk en lekker eigenwijs, zeggen ze zelf. 

Who’s Johnny?
Johnny Doodle komt uit Rotterdam en hij is een echte levensgenieter. Johnny houdt van de goede dingen in het leven, daarom streeft het merk altijd naar de hoogste kwaliteit, maken ze uitsluitend gebruik van pure en eerlijke ingrediënten en is ambachtelijke bereiding van de producten vanzelfsprekend. Johnny vindt het leuk om te verrassen en is gek op unieke smaakcombinaties.

Dit is ook de reden dat het merk van start is gegaan met vier (h)eerlijke fudge varianten: Salty Caramel, Chocolate, Rum & Raisins en de klassieke fudge -Vanilla. Begin volgend jaar komen ze ook met chocoladerepen. De fudge is al verkrijgbaar in een verpakking van 200 gram bij supermarkt PLUS en in de komende weken zal het ook bij de andere Nederlandse supermarkten verkrijgbaar zijn, voor € 1,59 per stuk.

Benieuwd hoe het smaakt? To be continued. 

Bron: www.johnnydoodle.nl.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers