READING

Ontdek het geheim achter award winning skin

Ontdek het geheim achter award winning skin

Starskin

Een verbluffend perfecte teint zonder onvolmaaktheden. We vragen ons allemaal af wat de beautygeheimen zijn van de filmsterren die met hun gezonde, stralende gloed op de rode loper flaneren. Het geheim is eindelijk ontrafeld!

Maak kennis met STARSKIN. Dit nieuwe merk is gebaseerd op de expertise van dermatologen en esthetici van de sterren en is afkomstig uit Korea, het land waar de meest geavanceerde beauty technologieën ter wereld vandaan komen. Nu komt STARSKIN met een lijn van Bio-Cellulose sheet maskers, de beauty trend van het moment. Deze volgende generatie van sheet maskers wordt door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling. Bio-Cellulose werd oorspronkelijk gebruikt in de medische wereld als een beschermend en ademend schild om brandwonden te genezen.

STARSKIN verbeterde deze technologie door een formule te bedenken van bio-Cellulose met natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokossap en dat resulteerde in vijf maskers die droogte, veroudering, dofheid en poriën behandelen (€9,95 per masker).

Nx200xSTARSKIN-Masker-Brightening_Face_Mask_After_Party.jpg.pagespeed.ic.3G4Fd1Luup STARSKIN-Masken-Close_Up_Coconut_Bio_Cellulose_Firming_Face_Mask STARSKIN-Masker-Balancing_Face_Mask_Behind_The_Scenes

STARSKIN-Masker-Hydrating_Face_Mask_Red_Carpet_Ready

STARSKIN-Masker-Hydrating_Face_Mask_For_Men_Leading_Man

Ook biedt  STARSKIN een Soft Peeling Program. Voor een hele sterren treatment. Voordat je het masker op doet is te adviseren om deze schuimspons, die de huid inzeept en zachtjes dode huidcellen verwijdert, te gebruiken. Een peeling met het gemak van een thuisbehandeling levert een stralend resultaat op. Ruwe scrubs en grove peelings zijn definitief verleden tijd (€ 9,95).

STARSKIN-Peeling-Foaming_Peeling_Perfection_Puff

Alle maskers en de soft peeling zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Kennen jullie STARSKIN al? En heb je het al geprobeerd? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] Ontdek het geheim achter award winning skin […]

  2. […] make-up applicator, dit is de nieuwste innovatie voor het aanbrengen van de foundation. Het Nederlandse merk Starskin heeft hiervoor een makkelijk te gebruiken beauty apparaat ontworpen in de vorm van een kabuki […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers