READING

Op deze dag wordt de Victoria’s Fashion Secr...

Op deze dag wordt de Victoria’s Fashion Secret show 2015 uitgezonden

Tv tip: Victoria's Secret Fashion Show class of 2014

Volgende week is het zover, dan zal het grote spektakel weer plaatsvinden: The Victoria’s Fashion Secret show. Dit jaar voor het eerst met girl crush Gigi Hadid en de Nederlandse Romee Strijd als jongste angel. Nu is er meer nieuws!

De meest spraakmakende lingerieshow wordt namelijk ook dit jaar weer exclusief uitgezonden op Net5. Op dinsdag 15 december kun je ’s avonds genieten van deze fantastische show met optredens van o.a. Rihanna, The Weeknd en Selena Gomez, backstage beelden en de voorbereidingen.

Meer weetjes die eerder bekend zijn gemaakt?

  • Ook dit jaar is er weer een Fantasy Bra. Aan Lily Aldridge de eer om deze peperdure beha te dragen tijdens de show.
  • De Fantasy Bra bevat 14 verschillende edelstenen en zijn allemaal gezet in 18-karaat goud. De diamanten komen samen op zo’n 375 karaat. Dit alles heeft een prijskaartje van 2 miljoen dollar. Katjing!!
  • Naast de Nederlandse Romee Strijd, lopen er nog meer Nederlandse modellen mee: Sanne Vloet en Maud Welzen. En de half-Nederlandse Gigi Hadid telt natuurlijk ook een beetje mee.

Benieuwd hoe het er vorige jaar backstage aan toe ging? Bekijk en lees het HIER.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Aaaah jaaaaaa! Heerlijk die fashionshow!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers