READING

WE Fashion lanceert parfum voor mannen en vrouwen

WE Fashion lanceert parfum voor mannen en vrouwen

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE

 

Onder het mom ‘opposites attract’ lanceert WE Fashion haar eerste Fragrance: WE He & She Number One. WE Fashion heeft twee geuren ontwikkeld die elkaar perfect aanvullen, maar ook afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. Een krachtige en kruidige eau de toilette voor hem en een zachte romantisch eau de parfum voor haar.

HE NUMBER ONE
Spice meets freshness in He Number One. De geur voor hem opent krachtig met bergamot, maar is ook sportief door een frisse mix van citroen en pompelmoes. Kruidige nootmuskaat, sensuele patchoeli en warm sandelhout balanceren de geur met een licht zoete vleug van paarse roos.

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE_HE

SHE NUMBER ONE
De lichte romantische geur opent met een verfrissende golf van citroen en groene munt. Gevolgd door een vrouwelijk hart van witte bloemen en zomerjasmijn. She Number One bereikt haar hoogtepunt in de basis met het verleidelijke aroma van ontwapenende Braziliaanse rozen.

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE_SHE

WE Number One He & She is vanaf oktober 2015 verkrijgbaar voor € 24,99 bij geselecteerde WE Fashion stores en op www.wefashion.nl


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Ik vind de flacons er heel tof uitzien!

  2. Ohhh wat een mooie flacons. Ik ben erg benieuwd naar de geur, zeker de moeite waard om een keer te proberen!

    Liefs ArielleDannique

  3. Yvonne

    15 juli

    Als ik in een WE winkel ruikt het daar altijd lekker. Heb ernaar gevraagd of ze die verkopen, Het antwoord was nee niet meer. Het is een herengeur. Waar kan ik die nog kopen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers