Oproep: gastbloggers gezocht!

Gastbloggers gezocht

The New Girl In Town is op zoek naar jou! Zoals je wellicht al gemerkt hebt is het de afgelopen tijd erg stil geweest rondom The New Girl In Town. Door o.a. een fulltime baan en een ander leuk project (snel meer!!), blijft er weinig tijd over. Vandaar dat TNGIT nu op zoek is naar gastbloggers!

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.

Wie?

  • Enthousiaste gastbloggers die het leuk vinden om te schrijven over fashion, beauty, interieur, reizen, food, sporten en/of andere onderwerpen gerelateerd aan The New Girl In Town.
  • Je hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl en tijd om minimaal één keer per week een artikel te schrijven voor TNGIT.
  • Je kunt uit de voeten met Photoshop of dergelijke fotobewerkingsprogramma’s.
  • Je bent creatief en kunt out-of-the box denken.

Wat heeft TNGIT jou te bieden? 

  • De kans om als gastblogger ervaring op te doen en naamsbekendheid op te bouwen.
  • Het bezoeken van leuke evenementen en toegang tot producten om te reviewen/te testen.

Contact

Sta jij al te springen? Stuur dan een e-mail met meer informatie over jezelf, jouw blog en eventueel artikelen naar info@thenewgirlintown.com t.a.v. ‘gastbloggers gezocht’. Wie weet behoor jij straks tot het team!

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers