READING

Een nieuwe fase: The New Girl In Town is back

Een nieuwe fase: The New Girl In Town is back

9e221f51687877dea592bec1c4690ce5

Oke, niet een heel nieuw begin. Het komt wel in de buurt. Het laatste artikel dat verschenen is op The New Girl In Town dateert namelijk van 18 november 2015. Maar daar gaat nu verandering in komen. The New Girl In Town is vanaf vandaag namelijk weer back on track. Because everyday is a new beginning!

Jaren geleden begon ik met bloggen, om precies te zijn in maart 2011. Het begon als een blog met outfit foto’s en spulletjes die ik had gekocht, zoals elke blog toentertijd. Maar in de afgelopen jaren is er veel veranderd in het bloggerlandschap. Tijdens het laatste jaar van mijn studie Redactie & Mediaproductie, aan de Hogeschool van Amsterdam, vond ik het dan ook tijd voor een nieuwe fase. Een nieuw fase voor TNGIT wel te verstaan. Tijdens het afstuderen werkte ik hard aan de website zoals die nu is. Een andere lay-out, maar vooral ook andere artikelen. Meer informatieve artikelen, artikelen die ik zelf ook graag lees op internet. Op 1 december 2014 ging de nieuwe website live, The New Girl In Town 2.0.

Naast een aantal ‘freelance’ opdrachten heb ik iets meer dan twee maanden fulltime en met ontzettend veel plezier en toewijding aan TNGIT 2.0 gewerkt. Maar toen kwam daar opeens iets op mijn pad, een kans die ik niet kon laten schieten, en waar ik nu alweer anderhalf jaar fulltime werk. Ondanks dat ik dit werk wilde combineren met TNGIT, is dit naar een paar maanden er toch bij ingeslopen. Niet omdat ik het niet meer leuk vond, integendeel, maar gewoonweg omdat ik er niet aan toe kwam.

Nu ga ik het toch weer oppakken, het weer een succes maken, want ik mis het. Hoe ik dat ga doen (want ik werk nog steeds fulltime)? We gaan het iets anders aanpakken. Zoals jullie wellicht gezien hebben op de website en sociale media, is er in maart een oproep uitgegaan voor gastbloggers. Hier heb ik hele leuke reacties op gehad en met een aantal van hen ga ik nu aan de slag. Hoe dat gaat verlopen, dat zullen jullie de komende tijd gaan merken.

Dus geen onaangekondigde ‘blogstiltes’ meer, maar weer leuke artikelen en content voor alle GIRLS OUT THERE!!

Uiteraard willen we voor jullie de leukste, interessante artikelen blijven plaatsen, maar hier hebben we jullie wel bij nodig:

  • Waar zijn jullie in geïnteresseerd?
  • Wat voor artikelen zien jullie graag terug?
  • Is er iets specifieks wat jullie willen lezen?
  • Wat mis je op TNGIT?

P.S. Ik werk ondertussen ook stiekem aan dit secret projectCOMING SOON!! Maar volg het allemaal alvast op Facebook😉

Xoxo Laura


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] Een nieuwe fase: The New Girl In Town is back […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers