READING

Go gadget: zo reinig je de huid extra goed

Go gadget: zo reinig je de huid extra goed

zo reinig je jouw huid extra goed

Het reinigen van de huid kan je op veel verschillende manier doen. Een reinigingsmelk, -lotion of micellair water het kan allemaal. Wil jij jouw huid echt goed reinigen? Gebruik dan een elektrische gezichtsborstel. Ik geef je een aantal tips!

Waarom een elektrische gezichtsborstel? Hiermee maak je de huid namelijk echt grondig schoon, zacht en egaal. En dat willen we toch allemaal? Daarnaast heb je met zo’n gadget ook nog andere bijkomende effecten. Het massage-effect stimuleert namelijk de bloedsomloop in het gezicht en alles wat je daarna op je gezicht smeert (crèmes, serums enzovoort) worden nog beter opgenomen door de huid.

Onze favorieten elektrische gezichtsborstels?

1. Clarisonic Mia 2

Deze heb ik zelf in bezit en is toch wel echt de koningin onder de gezichtsreinigingsborstels te noemen. De Clarisonic reinigt tot zes keer dieper dan wanneer je gebruik maakt van een doorsnee reiniging (denk aan lotion met watjes). De ingebouwde timer geeft aan hoelang je op welk gedeelte van het gezicht moet reinigen en dit duurt niet langer dan 1 minuut. Lekker snel, daar houden we van! Er zijn verschillende versies van de Clarisonic, maar de Mia 2 is wel echt het fijnst. Het is net iets kleiner en ligt lekkerder in de hand dan de normale Clarisonic. Handig voor op reis en ook onder de douche te gebruiken.

Clarisonic Mia 2 is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €149,50

zo reinig je jouw huid extra goed-clarisonic

 2. Foreo Luna Mini

De Foreo Luna mini is de modernste versie onder de gezichtsreinigingsborstels. De Luna draait niet rond, maar trilt. De borstel is gemaakt van siliconen (extra hygiënisch), reinigt extra diep en je kunt de huid met twee standen masseren. Ik heb de Foreo een keer in mijn handen gehad en ik moet toegeven dat deze misschien nog wel lekkerder in de hand ligt dan de Clarisonic Mia 2.

De Foreo Luna Mini is verkrijgbaar bij Douglas voor €119,-

Bron: esthersvision.nl

Bron: esthersvision.nl

3. Philips VisaPure

Een derde optie is de Philips VisaPure. Ook deze gezichtsreinigingsborstel zorgt voor een schone, zachte en stralende huid binnen één minuut. Qua beweging is het een combinatie van de bovenstaande twee, namelijk draaiende en trillende bewegingen. Je kan er je gezicht, maar ook de nek en hals 10 keer effectiever mee reinigen. De verticale beweging van de VisaPure maakt onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-upresten zachtjes los. Met de draaiende beweging veeg je onzuiverheden weg en wordt je huid diep gereinigd. Ook de VisaPure heeft twee snelheden en geeft je gezicht een massage. Wat wel een verschil en voordeel is ten opzichte van de vorige twee is dat de VisaPure geleverd wordt met zowel een borstel voor de normale als de gevoelige huid.

De Philips VisaPure is verkrijgbaar via Bol.com, nu voor €99,- i.p.v. €159,-

 

zo reinig je jouw huid extra goed-VisaPure

Gebruik jij al een elektrische gezichtsborstel?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] reinigen van de huid, zowel ’s ochtends als ’s avonds is een must en essentieel in de Koreaans […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers