READING

Home tour: het ouderlijk huis van Gigi Hadid

Home tour: het ouderlijk huis van Gigi Hadid

Gigi_Hadid_Malibu_Vila

Gigi Hadid mag dan nu wel flink wat eigen centjes verdienen, maar daarvoor had ze ook zeker niets te klagen. Gigi komt namelijk van goede huizen, letterlijk. In deze immens grote en prachtige villa in Malibu heeft Gigi namelijk haar tienerjaren doorgebracht. 

Misschien dat je dit prachtige huis veelvuldig bij The Real Housewives of Beverly Hills voorbij hebt zien komen, net als ik, waarin de Nederlandse moeder van Gigi een rol speelt. Helaas voor Gigi is het huis verkocht voor maar liefst 19,45 miljoen dollar, maar dat geeft ons wel weer een kijkje in haar ouderlijke huis door de makelaarskiekjes.

Kijk je mee?

Gigi_Hadid_Malibu_Vila1 Gigi_Hadid_Malibu_Vila2 Gigi_Hadid_Malibu_Vila3 Gigi_Hadid_Malibu_Vila4 Gigi_Hadid_Malibu_Vila5 Gigi_Hadid_Malibu_Vila6 Gigi_Hadid_Malibu_Vila7 Gigi_Hadid_Malibu_Vila8 Gigi_Hadid_Malibu_Vila9 Gigi_Hadid_Malibu_Vila10 Gigi_Hadid_Malibu_Vila11 Gigi_Hadid_Malibu_Vila12 Gigi_Hadid_Malibu_Vila13 Gigi_Hadid_Malibu_Vila14

Bron: Coldwell Banker


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] Home tour: het ouderlijk huis van Gigi Hadid […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers