Styling tips voor dummies

styling-tips-voor-dummies

Bron: www.lizzyvdligt.com

Voor ik begin met de styling tips voor dummies zal ik mij eerst even voorstellen. Zoals je misschien al ziet is dit artikel niet geschreven door Laura. Mijn naam is Chantalle (@chantallemanon op instagram.) Ik woon in Amsterdam waar ik mijn opleiding tot Allround Stylist volg aan Academie Artemis. Naast mijn opleiding heb ik een super leuke baan in de mooiste winkel van Amsterdam namelijk Michael Kors. Ook hou ik mij dagelijks bezig met het verzamelen van de laatste trends, vetste items en natuurlijk de fijnste tips voor jullie. Ja voor jullie! Want vanaf vandaag mag mijzelf als een van de gastbloggers van TNGIT bekronen.

Laten we beginnen met een aantal styling tips voor dummies. De afgelopen jaren zijn we massaal fan van alle it-girls en de geweldige outfits die daar bij komen. Zo zijn er om de haverklap nieuwe trends die soms zo snel gaan dat het bijhouden ervan bijna onmogelijk is.

Als stylist heb ik daarom 3 kleine tips verzamelt. Onthoud deze drie goed en jou kledingkast gaat jaren mee.

1. Print op print is altijd goed

Dit is in mijn ogen misschien wel een van de belangrijkste tips die ik ook heb geleerd. Neem een Gigi Hadid, Lizzy van der Ligt en Danie Bles en je zit altijd goed. Let wel; Het is enigszins fijn als de prints iets van een zelfde kleur/tint bevatten. Zo speel je niet alleen wat safer maar loop je ook niet voor gek.

2. Bewaar, bewaar, bewaar

Zoals je misschien wel is opgevallen maakt de flared jeans bijna elk jaar wel een comeback maar ook de cowboy boot mag ook zeker niet ontbreken. Ieder seizoen denken we weer iets nieuws te ontdekken. Maar die leuke chocker om je nek en die mooie lace bh’s zijn al jaren in de fashion. De ene keer wat meer op de voorgrond dan de andere keer. Iets raakt nooit uit de mode. Wat je nu misschien niet zo mooi vind, vind je over 4 jaar ineens onwijs vet. Draag wat jij leuk vind het komt vanzelf weer naar voor in de mode, let maar op!

3. Goedkoop is duurkoop

Uiteraard kan ik deze (bijna) cliché tip niet achterhouden voor jullie. H&M, Zara, WE Fashion niets mis mee in mijn ogen. Maar als het om de échte basics gaat stap dan over tot een wat duurder merk. Een simpel wit t-shirt van 60€ klinkt veel en eigenlijk is het ook bijna overdreven duur. Maar al die 10€ shirtjes van H&M en Zara zijn heerlijk tot er een gaatje in komt en je weer naar de winkel kunt gaan om je favo opnieuw te kopen. STOP IT THERE. Basics zijn onwijs belangrijk. Maar 6x dat ene favo shirtje voor 10€ binnen een half jaar, nee nee. Het lijkt in een keer een grote uitgaven maar op lang termijn is het toch echt veel goedkoper om dat mooie Alexander Wang t-shirt aan te schaffen. Think twice girls, think twice.


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers