YouTube: mijn favoriete vloggers

youtube-mijn-favoriete-vloggers

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, tot voor kort had ik echt helemaal niets met vloggers. Hoe kan je in hemelsnaam kijken naar een meer dan 10 minuten durende video van iemand die aan het ontbijten, sporten of gewoon niks aan het doen is, dacht ik.

Eigenlijk unfair, aangezien ik ook bijna een uur naar een nutteloze reality-serie kan kijken. Hoezo ik dan toch van gedachte ben ik veranderd? Ik heb een aantal vloggers gevonden waarbij ik mezelf elke avond weer betrap op het kijken op YouTube voor een nieuwe video.

1. Janni Deler

Het begon allemaal bij deze Zweedse blogger. Ik volgde al een tijd haar prachtige instagramaccount, maar toen attendeerde een vriendin mij op haar video’s op YouTube. Voordat ik het wist had ik na één avond al bijna al haar video’s bekeken. Janni plaatst verschillende video’s. Van een vlog over haar dag of reis tot Q&A’s en haar workouts of smoothies. Maar vooral de eerste twee I love!! Janni leeft ‘het perfect leven’. De Zweedse woont in de winter met haar vriend in Monaco, de zomer brengen ze door in hun enorme huis in Marbella (waar haar rijke pappie een enorme boot en natuurlijk ook een huis heeft) en tussendoor reizen ze ook nog even de wereld over naar Bali of New York bijvoorbeeld. En dit allemaal echt geweldig mooi gefilmd! Als ik met iemand voor een dag (of maand, of jaar;) zou mogen ruilen…

2. Jon Olsson

En nu we het toch hebben over de vriend van Janni… Meet Jon Olsson, vriend van en ook vlogger. Jon plaatst dagelijks een vlog op YouTube (jup 7 dagen per week) en dat betekent dat ik ook (bijna) elke avond aan het kijken ben. Oops! De look-and-feel van deze vlogs kan je vergelijken met die van Janni, alleen dus dagelijks van die mooie (drone) beelden. Jon is professioneel skiër geweest en heeft nu veel verschillende bedrijven waarmee hij waarschijnlijk genoeg geld verdient om een huis in Monaco en Mallorca (zie tweede video voor de home tour) te hebben. Video’s om echt bij weg te dromen!

3. Trendgloss

Deze vlogger heb ik echt pas net ontdekt, bij toeval. Ik was iets op internet aan het opzoeken, kwam op Beautygloss.nl terecht waar ik een video van Mascha en Claire van Trendgloss zag met in de titel New York. Dat trok mij, met een enorme liefde voor deze stad, meteen. Waar kwam de video op neer? Claire gaat naar New York verhuizen en gaat daar vloggen. Wat een droom!! Dus ik heb mij meteen geabonneerd op haar vlogs.

4. De Huismuts

And last, but not least… Rachel van De Huismuts. Rachel is een oud-studiegenootje van mij en ik vind het zo leuk om op deze manier te zien wat zij nu allemaal meemaakt. Ze is namelijk in april moeder geworden van dochtertje Pip en is druk bezig met het regelen van haar festival wedding. Rachel plaatst wekelijks een vlog en tussendoor andere leuke video’s. En ik ben niet de enige die haar YouTube account is opgevallen.. Afgelopen week won ze maar liefst twee Dutch Mom Blog Awards (publieksprijs en vakprijs).

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. karlien

    27 september

    Wat leuk, de eerste twee ken ik niet. Ik vind vlogs kijken stiekem ook heerlijk! Anna Nooshin kijk ik graag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers