READING

De beste applicaties voor het bewerken van foto...

De beste applicaties voor het bewerken van foto’s

Maakt jouw telefoon niet de beste foto’s of kan het nog wat bewerkingen gebruiken als het aankomt op licht, kleur of scherpte? Er bestaan gelukkig een aantal fijne applicaties je helpen bij het maken van de perfecte Instagram foto

Een aantal fijne applicaties voor je op een rijtje.

1. Snapseed

Snapseed is een (gratis) smartphone applicatie waarmee je eenvoudig foto’s kan bewerken. Even de kleur bewerken, een gedeelte van een foto weghalen of toch liever een filtertje? Het kan allemaal! Snapseed heeft vrijwel dezelfde mogelijkheden als professionele bewerkingssoftware, maar dan in een gebruiksvriendelijke app. Ook brushen en retoucheren, die je toch vaak mist bij andere applicaties. Big like!

(Gratis voor Android en iOS).

snapseed snapseed1

2. Afterlight

De naam verklapt het misschien al. Deze applicatie is geweldig als het gaat om het oplichten van beeld, zonder dat het overbelicht raakt Ook heb je veel subtiele filters die je op verschillende sterktes kan gebruiken. Mocht het een keer niet zulk mooi weer zijn, met deze app voeg je binnen een handomdraai wat zonnestralen toe.

Android (€0,72) en iOS (€0,89)

Afterlight Afterlight1

3. VSCO cam

Het is één van de bekendste applicaties in dit lijstje en verdiend ook zeker een plek in deze lijst. VSCO werkt ongeveer hetzelfde als Afterlight. Met deze applicatie kun je jouw foto’s bewerken, rechttrekken en zijn er een hele hoop mooie filters.

Gratis voor Android en iOS

VSCO cam VSCO cam1

4. Instagram

En wat dacht je van gewoon Instagram? Met deze app kan je ook prachtig je foto’s bewerken. Niet alleen met de filters maak jij je foto een plaatje, maar ook met de bewerkingsfuncties zoals helderheid, contrast, verzadigen en scherpstellen (degene die ik zelf het meest gebruik).

Gratis voor Android en iOS

Instagram1Instagram

Welke applicatie gebruik jij om jouw foto’s te bewerken? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers