READING

Dé top 3: Allerschattigste en leukste huisdieren v...

Dé top 3: Allerschattigste en leukste huisdieren van celebs

Bron: Instagram @kyliejenner

Bron: Instagram @kyliejenner

Het is vandaag 4 oktober. Dat betekent, DIERENDAG!! Nu heb ik zelf geen huisdier – ik probeer mijn huisbaas nog steeds over te halen (mocht je dit lezen ik wil graag een hondje) – maar wel ben ik gek op de dierentuin.

Ik zat eraan te denken om een super gezellig artikel te schrijven over de leukste en schattigste onbekende dieren. Maar hoe kan ik ze vinden als ze onbekend zijn… Het lijkt mij dus een beter idee als jullie mij op de hoogte stellen van de leukste en schattigste dieren. Misschien zit er dan wel een onbekende – voor mij – tussen. Slim lijkt mij.

Gelukkig wees mijn zusje mij erop dat er een aantal celebs zijn met de allerschattigste en leukste huisdieren. Daarom presenteer ik vandaag op dierendag aan jullie; Dé top 3 allerschattigste en leukste huisdieren van celebs.

Waylon & Chevy

Naast het feit dat deze man super sexy en stoer is heeft hij ook een super stoere hond. Lekker mannelijk, als verwacht. Acht weken geleden werd Chevy geïntroduceerd via Instagram. Inmiddels zijn er al weer een aantal zwoele foto’s op Instagram verschenen. Ik vind het helemaal niet zo erg die zwoele foto’s… Ga zo door Way!

Bron: bron: Instagram @official_waylon_music

Bron: bron: Instagram @official_waylon_music

Zoe Sugg & Nala

Wie Zoe Sugg – beter bekend als Zoella – niet kent loopt een beetje achter in de Social Media wereld. Zoe Sugg is de grootste vrouwelijke Youtuber en heeft samen met haar vriend Alfie – beter bekend als Pointlessblog – een pug genaamd Nala. Is ze niet schattig! Wacht maar tot je die oogjes ziet verschijnen in de vlogs van Zoe en Alfie…

Bron: Instagram @zoella

Bron: Instagram @zoella

Kylie Jenner & Norman en Bambi Jenner

Deze twee komen vaak voorbij in Kylie haar Snapchat Stories. Norman en Bambi hebben zelfs een eigen Instagram met maar liefst 462.000 volgers. Naast deze twee schatjes heeft Kylie nog meer huisdieren. Zo is er ook hond Sophia, het zelfde ras als Norman & Bambi. Bruce, een lief konijntje welke ze in 2011 kocht. Helaas zien we Bruce niet meer voorbijkomen.. Odie is Jenner’s nieuwste aanwinst en wederom een hond!

Ook leuk, vroeger had Kylie een hond genaamd Dolce. Helaas is deze hond er niet meer. Kylie heeft na aanleiding daarvan een lipstick uit haar lip-kit naar Dolce vernoemd.

de-top-3-allerschattigste-en-leukste-huisdieren-van-celebs

Bron: Instagram @kyliejenner

Tot slot hebben we nog een filmpje van de schattigste baby dieren voor jullie!


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers