4 favoriete beauty spots in Amsterdam

marie-stella-maris_beauty_spots

Jezelf even verwennen of op zoek naar een origineel cadeau? Bij deze beauty spots ben je als beauty lover aan het goede adres. Van parfums en verzorgingsproducten tot massages, brows en manicures. Deze beauty spots moeten zeker op je lijstje!

1. Otentic Perfumes

Otentic Perfumes opende begin dit jaar voor het eerst haar deuren in Nederland, in de bekende Negen Straatjes. Maar dat is niet waarom deze parfumwinkel zo geweldig is. In deze winkel vind je namelijk meer dan 64 verschillende unisex parfums. Ja je hoort het goed, heaven on earth voor parfumliefhebbers! Otentic komt als een van de eerste met een nieuw concept. De parfums zijn onder verdeeld in acht verschillende parfum genres (denk aan Aquamundo, Lemonia & Sedux), die ook weer acht verschillende parfums bevatten (dus niet van licht naar zwaar). Via een interactief systeem in de winkel vind echt iedereen zijn of haar favoriete parfum.

Adres: Keizersgracht 233

otentic_perfumes_beauty_spots

2. RITUALS Urban spa

Even ontsnappen aan de hectiek, even helemaal tot rust komen. Dit kan bij RITUALS Urban Spa. Ja, van het beautymerk RITUALS. Deze beauty spot biedt een menu met de beste behandelingen die de wereld heeft voortgebracht. Ontdek bijvoorbeeld de kracht van een luxe lichaamsmassage met warme bamboostokken, het helende effect van de eeuwenoude Hammam of geniet van een vitaliserende detox massage uit India. Waar wacht je nog op? Boek je behandeling hier en wordt helemaal zen.

Adres: Utrechtsestraat 84

rituals_urban_spa_beauty_spots

3. Marie Stella Maris

Het Amsterdamse Marie Stella Maris lanceerde in 2012 met drinkwater gekoppeld aan een goed doel. Tegenwoordig verkopen ze veel meer dan dat. In de Instagrammable-winkel op de Keizersgracht vind je namelijk ook natuurlijk verzorgingsproducten zoals bodylotion, scrubs, deodorant en haar- en gezichtsproducten. Nog steeds met het goede doel in gedachte. Voor elk product dat je koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. Care for Water en een mooie beauty spot!

Adres: Keizersgracht 357HS

marie-stella-maris_beauty_spots

4. Soap Treatment Store

Soap Treatment store heeft echt voor ieder wat wils. Een plek die dus niet in dit lijstje mag ontbreken. Van facials, massages en spray-tanning tot pedicures, manicures, brows en waxing. Het kan allemaal bij deze beauty spot. Daarnaast verkopen ze ook nog eens hele fijne, eigen producten, zoals ‘the 10 minute peeling mask’ en ‘the leave-on beautifuing mask’. Er zitten er twee in Amsterdam, dus vast wel eentje bij jou in de buurt!

Adres: Van Baerlestraat 122 & Spuistraat 281

Woon/kom je niet in de buurt van Amsterdam? Soap Treatment heeft ook een store in Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

soap-treatment-store-beauty-spots

Wat zijn jouw favoriet beauty spots in Amsterdam? Vertel het ons in de comments. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Sara

  20 november

  Ohh die Urban Spa van Rituals ziet er fantastisch uit. Ik ben helemaal verzot op de producten van Rituals, om dan ook nog eens in een Spa van Rituals te kunnen zijn.. I want!

  -xo Sara

 2. Claire

  21 november

  Oh my ik wil echt naar de Urban Spa en Soap Treatment Store! Lijkt me zo heerlijk 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers