READING

7 TIPS OM JE HAAR SNELLER DROOG TE FÖHNEN

7 TIPS OM JE HAAR SNELLER DROOG TE FÖHNEN

tips-om-je-haar-sneller-droog-te-fohnen

Nu het ‘s ochtends steeds kouder en donkerder wordt, doen we er alles aan om zo vaak mogelijk te snoozen. Helaas behoort het droog föhnen van je haar tot onze get-ready-routine, vooral in de winter. Maar we’ve got you covered: met deze zeven duurt het föhnen korter (en het snoozen langer)!

1. Gebruik conditioner

Door de siliconen die in de haarstructuur wordt opgenomen, wordt het haar sneller droog. Een extra tip voor het aanbrengen van de siliconen: kam het onder de douche door met een waterbestendige borstel! Zo droogt je haar gelijkmatiger, wat veel tijd scheelt.

2. Vergeet je normale handdoek

En gebruik een microfiber handdoek! Deze variant kan meer water opnemen en beschadigt je haarstructuur dus minder! Perfect voor een föhn-quickie.

3. Stel het föhnen zo lang mogelijk uit

Een super simpele tip van de professionals: laat je haar zo lang mogelijk drogen aan de lucht. Zo verkort je automatisch de föhntijd en beschadigd je haar minder snel! Word je haar pluizig als je het aan de lucht laat drogen? Hou dan je microfiber handdoek op.

4. De perfecte föhntechniek

Probeer je haar niet te stylen als het nog vochtig is, dit heeft simpelweg geen zin. Begin dus pas met stylen als je haar al grotendeels ‘föhndroog’ is. Daarna kan je beginnen met het fijne werk met de borstel!

5. Gebruik de juiste stylingproducten

Er zijn veel hitte beschermende producten voor het föhnen van je haren, maar wist je ook dat deze producten er voor zorgen dat je haar sneller droog is?

6. Welke borstel?

Professionals raden houten borstels aan, aangezien deze jouw haar niet statisch maken!

Hoe föhn jij jouw haar het liefst?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers