READING

Dingen die je écht nodig hebt als je op jezelf gaa...

Dingen die je écht nodig hebt als je op jezelf gaat wonen

wonen

Zoals ik al eerder vertelde woon ik al bijna twee jaar op mezelf. Na twee jaar merk je wat je mist in huis, wat je voor de leuk koopt en wat je daadwerkelijk ook echt nodig hebt. Ik merk de laatste tijd aan mezelf dat ik altijd wel lijstjes heb met wat ik echt – maar dan ook écht – nodig heb. Alleen besteed ik toch liever mijn geld soms aan onnozele dingen. Daarom vandaag een paar tips met dingen die je écht nodig hebt voor als je op jezelf gaat wonen.

1. Verlengsnoeren en batterijen

Deze twee dingen moet je gewoon op voorraad hebben. Bij mijn ouders liggen ze overal door het huis en waren ze altijd nodig. Maar als je op jezelf woont lijken deze twee dingen snel overbodig. – Leuke rijm Chantal, leuke rijm. Nee maar even serieus. Pas als je op jezelf woont merk je dat je niet zonder deze krengen kunt.

2. Schoonmaakdoekjes van de AH

Deze doekjes zijn de uitvinding van de eeuw. Als er iets schoon moet zijn in mijn huis is het de keuken. Ik heb alleen erg veel moeite met sopjes maken. Elke week maak ik mijn huis schoon maar de keuken kan gewoon niet zo lang wachten. Elke dag zo’n sopje is ook niet ideaal. Tot ik een keer bij de Albert Heijn de
‘AH Keukendoekjes’ zag liggen. Knal paars pakje, niet te missen. Perfect. En toen ik ook nog eens de ‘AH XL doekjes’ zag liggen voor de vloer kon mijn dag niet meer stuk. Mega vaak in de bonus dus lekker inslaan, tipje van mij dus.

3. Een klus setje

Nu ga ik zelf niet perse een spijker in de muur slaan. Maar het is toch enorm fijn om dit in huis te hebben. In mijn huis zitten van die verschrikkelijk losse stopcontacten. Ze hangen letterlijk uit mijn muur. Een groot drama. Toch fijn dat mijn moeder daarom een basissetje van de Ikea aanbood met schroevendraaiers, hamers en bijpassende accessoires. Ik bel nog steeds mijn moeder om iets op te hangen, maar dat scheelt haar dan weer het gereedschap meebrengen.

4. Enveloppen en postzegels

Nog zo iets. Dan moet je iets opsturen, voor school want ja die werken nog met  brieven en enveloppen. En dan is het moment daar, dat je je eindelijk ertoe hebt gezet om naar die brievenbus te lopen. Zijn er geen postzegels in huis te vinden. Oh én geen enveloppen. Aanschaffen maar.

5. Vazen

Je bent jarig, iemand heeft het onthouden en komt gezellig op bezoek. – Bij mij moet je dan ook echt daadwerkelijk geluk hebben of ik iets van zoet in huis heb om aan te bieden. – Maar als je dan nog met bloemen aankomt… Begrijp mij niet verkeerd. Je kunt mij dol gelukkig maken met bloemen. Maar vazen, die heb ik niet echt. Oké, ik heb twee vazen. Maar de rest staat toch echt bij mij in bekers, gieters en soms wel in een pan. Ideetje om volgende keer toch een bos bloemen te geven met een vaas?

 


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

  1. Manon

    1 november

    Hahaha ja verlengsnoeren en batterijen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers